Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Unul dintre cei mai cunoscuți actori, pălmuit pe stradă, după ce a lovit un biciclist cu mașina! „Când și-a dat seama pe cine a pocnit, a crezut că face infarct”

Unul dintre cei mai cunoscuți actori, Benedict Cumberbatch, a fost pălmuit pe stradă după ce a lovit cu mașina un bicilist. Însângerat, din cauza unei răni pe care a suferit-o la un braț, bărbatul, un pescar pensionar, s-a ridicat și l-a pocnit pe starul de cinema. 

Unul dintre cei mai cunoscuți actori, Benedict Cumberbatch, a fost pălmuit pe stradă după ce a lovit cu mașina un bicilist. Însângerat, din cauza unei răni pe care a suferit-o la un braț, bărbatul, un pescar pensionar, s-a ridicat și l-a pocnit pe starul de cinema.

Victima lui Benedict Cumberbatch, Michael Lawrence, în vârstă de 63 de ani, nu l-a recunoscut pe actor până când acesta nu și-a dat jos șapca de baseball pe care o purta.

După ce a lovit biciclistul, pe Insula Wight, în luna septembrie, Benedict Cumberbatch ar fi ieșit din mașină strigând: „Erai în mijlocul drumului!”.

„Scooby (biciclistul Michael Lawrence, n.r.) se deplasa cu bicicleta lui nou-nouță, când mașina lui Benedict Cumberbatch a apărut de niciunde. El chiar nu avea unde să se retragă. S-a apărat cu un braț, ce i-a fost distrus. Era sânge peste tot”, a spus un prieten al biciclistului.

„Scooby s-a scuturat de praf și, plin de adrenalină, a reacționat cum știe el mai bine – i-a dat o palmă vinovatului. Actorul a fost norocos că nu a primit un pumn. În timp ce i-a dat acea palmă, actorul și-a dat jos șapca, iar el și-a dat seama ce persoană se află în fața lui. Aproape că a suferit un infarct”, a mai povestit prietenul victimei.

După ce Benedict Cumberbatch și biciclistul s-au Calmat, actorul, în vârstă de 42 de ani, i-a oferit victimei lui un tricou și o sticlă cu apă, pentru a se curăța de sânge, și s-a oferit să îl ducă la spital.

Biciclistul i-ar cere acum daune în valoare de până la 20.000 de lire sterline actorului.

Pe Insula Wight, Benedict Cumberbatch s-a căsătorit, în urmă cu trei ani, cu directorul de teatru Sophie Hunter, în vârstă de 41 de ani. Cei doi și-ar fi construit și o locuință acolo.

Benedict Cumberbatch, născut pe 19 iulie 1976, la Londra, este actor de teatru, film şi televiziune. S-a remarcat în mai multe producţii teatrale şi a devenit cunoscut pe plan internaţional odată cu rolul principal interpretat în serialul TV „Sherlock”.

În cinematografie, Benedict Cumberbatch a impresionat înfilme precum „Remuşcare/ Atonement”, „Un spion care ştia prea multe/ Tinker Tailor Soldier Spy”, „Calul de luptă/ War Horse”, „Star Trek În întuneric 3D/ Star Trek Into Darkness”, „12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave”, „Wikileaks: A cincea putere în stat/ The Fifth Estate”, „The Imitation Game. Jocul codurilor/ The Imitation Game” şi trilogia „Hobbitul/ The Hobbit”.

Benedict Cumberbatch a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din „The Imitation Game. Jocul codurilor/ The Imitation Game”, în anul 2014, şi a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic (CBE), în anul 2015.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro