Betty, fiica lui Florin Salam, o gospodină model! S-a fotografiat în bucătărie fără sutien, iar fanii au înroșit butonul de ”LIKE”!

 
+3 click pentru
galerie

Betty, fiica lui Florin Salam și fostă concurentă la ”Te cunosc de undeva”, este o gospodină model! Nu o dată, artista a recunoscut că e pasionată de gătit, dar și de degustare. De data asta, fanii nici nu au mai fost atenți la rețete sau ustensile de bucătărie! Artista s-a fotografiat în bucătărie fără sutien, iar admiratorii au înroșit butonul de ”LIKE”!

Preasexy, prea divă!”, ”Ce vrei să ne gătești, frumusețe?”, ”Cea mai frumoasă artistă!”, i-au transmis admiratorii prin intermediul unei rețele de socializare. 

În plus, frumoasă și sexy, Betty e un adevărat model pentru multe domnișoare din generația ei! Dar, tinerilor, trebuie să vă luați gândul de la vedetă! 

Betty e îndrăgostită până peste cap de iubitul ei și, mai mult decât atât, zilele trecute, cei doi porumbei s-au logodit și au decis să rămână împreună pentru totdeauna. Entuziasmată, Betty le-a arătat tuturor prietenilor inelul de logodnă!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe