Beyonce a născut! Vedeta și-a adus pe lume gemenii, pe care îi aștepta cu multe emoții. Anunțul sarcinii, în februarie, a strâns peste 8 milioane de aprecieri, în doar 24 de ore

 

Cântăreaţa americană Beyonce a născut gemeni la Los Angeles, au anunţat mai multe celebrităţi pe site-urile lor, sâmbătă, potrivit Reuters.

Beyonce, în vârstă de 35 de ani, şi producătorul Jay Z, sunt deja părinţii lui Blue Ivy, care are 5 ani. E! News, care a citat surse neindentificate, a anunţat naşterea şi că Jay Z şi Blue Ivy au fost văzuţi joi, în zona spitalului din Los Angeles. 

Us Weekly, de asemenea a citat surse neindentificate, care au spus că cei doi le-au urat bun venit pe lume gemenilor. 

"Bey şi Jay sunt fericiţi şi au început să răspândească vestea în familie şi cu prietenii apropiaţi", a spus o sursă pentru revista People. 

Reuters nu a putut verifica informaţia. Un reprezentant al cântăreţei nu a oferit niciun comentariu. Site-urile celebrităţilor nu au oferit informaţii detaliate despre eveniment, precum data naşterii gemenilor şi nici sexul copiilor. Beyonce şi-a anunţat sarcina pe Instagram, în februarie. Anunţul a primit 8 milioane de "like-uri" în primele 24 de ore, devenind cel mai apreciat moment de pe reţea. 

Shawn Corey Carter, născut pe 4 decembrie 1969, cunoscut sub numele de scenă Jay Z, este rapper, producător şi antreprenor american. Discurile artistului american, care a câştigat 21 de premii Grammy, s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Credit foto: Hepta

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe