Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Beyonce, piesă manifest pentru femeile de culoare. Primul videoclip în care apare și Blue Ivy, fetița artistei - Video

Beyonce a lansat recent o piesă nou-nouță, prima în care o aduce în prim plan pe fiica sa, Blue Ivy. Melodia se dorește a fi un manifest pentru femeile de culoare, iar videoclipul găzduiește nume celebre de femei de culoare, precum Naomi Campbell, actrița Lupita Nyong'o sau Kelly Rowland, fosta colega de trupă din Destiny's Child.

Beyonce și fiica sa, Blue Ivy, piesă manifest pentru femeile de culoare

Profimedia Images

"Brown Skin Girl" se numește noul cântec semnat Beyonce, un featuring cu Blue Ivy și cu rapperul SAINt JHN, în care cântăreața de renume mondial trage un semnal de alarmă asupra rarismului, prezentând pielea ciocolatie ca având unicitate și o frumusețe aparte. Mai mult, Beyonce încurajează fiecare femeie, prin mesajul piesei sale, să aibă încredere în ele, indiferent de etnie, rasă sau culoare a pielii.

Beyonce, prima piesă cu fiica ei, Blue Ivy

Piesa "Brown Skin Girl" este sugestivă încă din titlu, reflectând asupra rasismului, un subiect intens dezbătut la nivel global, în ultimele luni. Colaborarea lui Beyonce îi include atât pe fiica ei, Blue Ivy, cât și un rapper, SAINt JHN, și un cântăreț din Nigeria, WizKid.

În videoclip, Beyonce apare alături de trei nume mari de femei de culoare, modelul Naomi Campbell, actrița Lupita Nyong'o, care a primit un Oscar pentru cel mai bun rol secundar în pelicula "12 ani de sclavie" sau Kelly Rowland, fosta colega de trupă din Destiny's Child.

Clipul a strâns deja aproape 5 milioane de vizualizări, în doar 48 de ore de la lansarea pe platforma YouTube.

Recomandari