Căutare Live

Bianca Dragusanu, fata sutien in bratele lui Adrian Cristea

Relatia dintre Bianca Dragusanu si Adrian Cristea merge din ce in ce mai bine, cei doi alegand sa isi puna aceeasi poza la profilul de pe reteaua de socializare pentru a arata cat de mult se iubesc.

"Printul" si asistenta lui Dan Capatos au ales sa isi modifice in acelasi timp poza de la profilul de pe Facebook, optand amandoi pentru aceeasi fotografie.

In poza aleasa, Adi Cristea o tine in brate pe Bianca Dragusanu, cuplul aratand cat de bine le sta impreuna.

Desi cei doi sunt mai fericiti ca niciodata, asistenta lui Dan Capatos a simtit nevoia sa mai faca o vizita esteticianului, de data aceasta vedeta alegand sa isi mareasca buzele.

Foto: facebook.com

VIDEO! Daniela Gyorfi, luata pe sus de "gorilele" unei vrajitoare!... Anda Adam, in costum national de ziua Romaniei!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri