Bianca Drăgușanu, pe masa de operație! Vedeta a suferit O INTERVENȚIE CHIRURGICALĂ în urmă cu puțin timp!

Blonda a fost operată de către medicul Călin Doboș după ce și-a dat seama că avea unele probleme după nașterea fetiței sale, Sofia

Blonda a fost operată de către medicul Călin Doboș după ce și-a dat seama că avea unele probleme după nașterea fetiței sale, Sofia.

Potrivit jurnaliștilor de la „Libertatea”, Bianca ar fi suferit o mică intervenție chirurgicală estetică, partenera lui Victor Slav fiind nemulțumită de felul în care arată: ”Femeile au tendința să se modifice după sarcină. Din cauza fluctuațiilor de greutate, pielea și-a pierdut elasticitatea și conturul feței a avut de suferit. Am simțit nevoia să corectez asta”, a declarat Bianca Drăgușanu sursei amintite.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri