Bianca Dragusanu, posterior de braziliancă în cea mai recentă poză. Cum se lasă fotografiată dupa arestarea fostului soț

Bianca Drăgușanu continuă să își uimească fanii cu fiecare apariție! Blonda a pozat într-un outfit care taie răsuflarea, la geamul unui frumos apartament din Turcia, acolo unde își petrece vacanța.

Bianca Dragusanu, posterior de braziliancă în cea mai recentă poză. Cum se lasă fotografiată dupa arestarea fostului soț

Instagram / Bianca Dragusanu

Chiar dacă a trecut prin multe situații tensionate, Bianca Drăgușanu pare să nu se fi lăsat afectată prea mult. A plecat în vacanță, departe de România, iar de acolo postează zilnic mici filmulețe și fotografii cu destinațiile luxoase în care se plimbă.

Bianca Drăgușanu, cu posteriorul la vedere pe Instagram

În cea mai recentă fotografie postată de pe meleagurile Turciei, își etalează posteriorul la geamul unui apartament aflat la mare înălțime.

Citește și: Ce studii are Bianca Drăgușanu. A fost sau nu la facultate?

Viața merge înainte pentru Bianca Drăgușanu. Blondina își continuă drumul pe picior mare, am putea spune, având în vedere locațiile opulente în care se afișează.

Evoluția Biancăi Drăgușanu, de la prima apariție TV și până în prezent

A trecut timpul, dar a trecut şi Bianca de nenumărate ori prin cabinetul medicilor esteticieni. Transformările sunt vizibile mai ales dacă ne raportăm la prima sa apariție televizată. Vedeta este de nerecunoscut în prezent și se mândrește cu noul său chip.

Citește și: Cum s-a schimbat chipul lui Bianca Drăgușanu, de la prima apariție TV și până în prezent

Bianca Drăgușanu a ajuns vedetă după ce a pozat ca model în reviste pentru bărbați, dar și după ce a stat în preajma unor cunoscuți oameni din showbiz. La numai 16 ani Bianca Drăgușanu a apărut la emisiunea „Din dragoste”, de la Antena 1, pentru a-şi recupera un iubit de la acea vreme din Petroşani. Mai târziu, a apărut pe sticlă, dar și pe paginile revistelor, în ipostaze sexy.

Ultimele știri