Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Bianca Drăgușanu, schimbare radicală de look! Vedeta nu mai este blondă cu părul lung, cum o știai! Cum arată acum! |Foto

Bianca Drăgușanu și-a schimbat culoarea de păr. Din blonda cu păr lung s-a transformat în șătenă, iar lungimea părului a avut de suferit.

Bianca Dragușanu, schimbare radicală de look

instagram

Bianca Drăgușanu, a suferit o schimbare radicală de look. Vedeta nu mai este blondă cum o știai. Se pare că BIancăi îi plac transformările ce țin de aspectul său fizic, iar în ultima perioadă recurge la ele tot mai des.

Bianca Drăgușanu, schimbare radicală de look! Vedeta nu mai este blondă cu părul lung, cum o știai! Cum arată acum! |Foto

După ce și-a făcut recent implant în fesieri, pentru a avea un posterior mult mai bombat și sexy, frumoasa vedetă a apărut pe rețelele de socializare cu o nouă înfățișare în ce privește coafura.

Dacă până de curând toata lumea o știa cu părul lung si blond, acum BIanca s-a afișat cu o tunsoare nouă, iar culoare părului este schimbată în șaten. Nu sțim dacă este vopsea sau vedeta poartă o perucă, cert este ca noul look îi vine foarte bine, ca de altfel orice coafura pe care a îmbrățișat-o vedeta pâna acum.

Se pare că noul său look ar avea legătura cu un nou proiect al Biancăi, conform descrierii atasate fotografiei.

Recomandari