Bianca Drăgușanu se mândrește cu cele mai provocatoare forme. Cum arată blondina într-un costum de baie minuscul

Bianca Drăgușanu este posesoara unui trup perfect, drept dovadă stau ultimele sale imagini într-un costum de baie minuscul.

Bianca Drăgușanu este posesoara unui trup perfect, drept dovadă stau ultimele sale imagini într-un costum de baie minuscul

Instagram

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai frumoase și controversate femei din showbiz-ul românesc. Corpul său atrăgător și formele aptisante impresionează la fiecare apariție a sa și pun pe jar publicul masculin.

Blondina este posesoarea unui trup de zeiță și nu ezită să și-l afișeze pe rețelele sociale, locul în care își petrece o mare parte a timpului. Un lucru este evident, aceasta se mândrește cu aspectul său fizic, dar și cu un business pentru care muncește din greu.

Citește și: Bianca Drăgușanu, surprinsă fără haine în fața geamului. Ce detalii despre formele sale s-au observat

Deși și-a obișnuit cei 1.1 milioane de urmăritori de pe Instagram cu fotografiile sale în cele mai sexy ținute, Bianca Drăgușanu surprinde de fiecare dată cu ipostazele incendiare în care se lasă fotografiată. Se asemenea, vedeta a lăsat recent publicul cu gura căscată atunci când a publicat în mediul online o poză într-un costum de baie minuscul, care lasă la vedere cele mai frumoase părți ale corpului.

Cum arată Bianca Drăgușanu într-un costum de baie minuscul

De curând, frumoasa blondină a publicat pe rețelele sociale o imagine care a încins atmosfera. Aceasta a apelat la una dintre cele mai provocatoare ținute, la un costum de baie foarte atrăgător, care i-a scos în evidență atuurile fizice, în special bustul generos, talia de viespe și posteriorul bombat.

Bianca Drăgușanu a mai asortat și o pereche de ochelari de soare luxoși, care se potrivesc de minune cu piesele sale vestimentare și îi pune într-o lumină bună frumoasele trăsături ale feței. Imaginea a strâns mai bine de 11.000 de aprecieri, semn că vedeta este urmărită de multe persoane ce o apreciază.

Bianca Drăgușanu este adepta shooting-urilor foto și pozează în cele mai fierbinți ipostaze. Aceasta știe cum să își pună în valoare formele provocatoare, pe care le menține cu un stil de viață sănătos și foarte mult sport.

Bianca Drăgușanu se pregătește de câteva schimbări în viața sa

Nu mai este un secret faptul că frumoasa blondină a apelat de-a lungul timpului la ajutorul medicilor esteticieni, iar pentru a schimba câteva lucruri din viața sa, vedeta a decis să apeleze la alte operații estetice.

„Urmează în urmatoarele două săptămâni sa fac o schimbare majoră: o rinoplastie și o schimbare de implant mamar. Am mare încredere că rezultatul va fi cel dorit”, a scris Bianca Drăgușanu pe contul ei de Instagram. Aceasta a mai povestit și faptul că a avut mai multe intervenții, precum liftinguri sau implanturi.

Citește și: Bianca Drăgușanu, cizmele care i-au scos în evidență picioarele interminabile. Ipostaza sexy în care s-a lăsat fotografiată

La cei 39 de ani, Bianca Drăgușanu arată de-a dreptul spectaculos și ține foarte mult la aspectul său fizic, de care are foarte mare grijă.

Ultimele știri