Căutare Live

Bianca Drăgușanu se pregătește de cel mai important moment al vieții sale. „Număr zilele până când voi deveni mamă”

Bianca Drăgușanu este, în aceste momente, din ce în ce mai nerăbdătoare să devină mamă, cu atât mai mult cu cât, teoretic, evenimentul poate avea loc dintr-un moment într-altul

Bianca Drăgușanu este, în aceste momente, din ce în ce mai nerăbdătoare să devină mamă, cu atât mai mult cu cât, teoretic, evenimentul poate avea loc dintr-un moment într-altul. Așa că, la fel ca oricare viitoare mămică grijulie, sexy-graviduța este pregătită și și-a făcut, deja, bagajul pentru momentul în care va ajunge la maternitate.

”Număr zilele până când voi deveni mamă. Sunt nerăbdătoare și... pregătită. Mi-am făcut bagajul, nu e mare pentru că nu trebuie să îmi iau foarte multe, primesc totul de la maternitate. Eu iau doar câteva lucrușoare. Oricum, eu sunt gata, mai ales că poate veni în orice clipă. Kit-ul de celule stem e deja acolo”, a spus Bianca Drăgușanu jurnaliștilor de la SpyNews.ro.

Dar, cu toate acestea, vedeta are un regret pentru perioada în care va sta internată. Mai exact, Bianca Drăgușanu, deși îl va avea pe Victor Slav alături de ea în acele zile, pare să își dorească mai mult. ”Aș lua-o și pe Bela (cățelușul de care nu se desparte de o bună bucată de vreme și care este răsfățatul vedetei, n.r.), dar nu se poate”, ne-a spus sexy-graviduța.

Află cum arată pătuțul micuței Sophia pe SpyNews.ro.

Cele mai ciudate superstiţii ale celebrităților! Prietena Simonei Halep, Serena Williams, nu-și schimbă niciodată șosete... Liviu, tu ai văzut-o așa? Cum arăta Adelina Pestriţu blondă, când dansa în cluburile din Ibiza FOTO...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri