Căutare Live

Bianca Drăgușanu și-a făcut o operație de cantopexie. Ce este această intervenție estetică și unde se face

Bianca Drăgușanu este o împătimită a operațiilor estetice și nu s-a ferit niciodată să recunoască acest aspect, ba mai mult a vorbit mereu despre intervențiile pe care și le face. De curând, vedeta a apelat la o operație de cantopexie. Ce presupune această intervenție și unde se face.

Bianca Drăgușanu este abonata cabinetelor medicale și e supusă frecvent intervențiilor de specialitate

Hepta

A trecut timpul, dar a trecut şi Bianca de nenumărate ori prin cabinetul medicilor esteticieni. Transformările sunt vizibile mai ales dacă ne raportăm la prima sa apariție televizată. Vedeta este de nerecunoscut în prezent și se mândrește cu noul său chip, ba chiar nu se oprește din a-l îmbunătăți.

Vedeta ar fi scos din buzunar 2.500 de euro pentru operația de cantopexie, doar pentru a stopa trecerea timpului.

Ce este operația de cantopexie pe care și-a făcut-o Bianca Drăgușanu

Această operație denumită cantopexie se realizează la nivelul ochilor și e menită să aducă pacientelor efectul de “ochi de pisică”.

Toată lumea a auzit de procedura “Cat eyes”, denumită medical cantopexie. Potrivit dicționarului medical, aceasta interventie chirurgicala oculară constă în unirea a doua pleoape la nivelul unghiului extern și remodelare cutanată cu laser.

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu la scurt timp de la ultima intervenție estetică. Ce și-a făcut vedeta la față

Practic se unește pleoapa de sus și cea de jos în colțul extern al ochiului. Bianca a făcut multe schimbări la aspectul ei fizic. Pornind de la gene, sprâncene, extensii de păr, alunițe scoase, pâna la mărire de sâni, posterior, modificări ale nasului, dar și aplicarea de fațete dentare, ar fi dintre modificările pe care și le-a făcut blondina în aspectul fizic.

Bianca Drăgușanu are mare grijă de aspectul ei, de-a lungul timpului vedeta a trecut prin multe transformări și de fiecare dată apărea pe sticlă cu chipul puțin câte puțin retușat.

Citește și: Bianca Drăgușanu, de nerecunoscut în cele mai recente imagini. E brunetă, a purtat cizme din latex și dansează la bară

Bianca Drăgușanu a ajuns vedetă după ce a pozat ca model în reviste pentru bărbați, dar și după ce a stat în preajma unor cunoscuți oameni din showbiz. La numai 16 ani Bianca Drăgușanu a apărut la emisiunea „Din dragoste”, de la Antena 1, pentru a-şi recupera un iubit de la acea vreme din Petroşani. Mai târziu, a apărut pe sticlă, dar și pe paginile revistelor, în ipostaze sexy.

În toamna anului 2009 a fost aleasă pentru a o înlocui pe asistenta lui Dan Capatos de la emisiunea „Un Show Păcătos”, iar de atunci a ajuns o figură publică foarte cunoscută și dorită de telepectatori, dar și de producătorii TV.

Anamaria Prodan, apariție spectaculoasă la o gală. Impresara a îmbrăcat o rochie lungă și și-a împodobit gâtul de crista... Adriana Trandafir, poză de la mormântul Stelei Popescu. Ce mesaj a transmis în ziua în care actrița ar fi împlinit 86 de...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x