Căutare Live

Bibi, acuzată că și-a pus implant mamar la doar 19 ani. Ce dezvăluiri a făcut despre o posibilă intervenție chirurgicală

Bibi face furori pe rețelele sociale cu trupul său de invidiat, însă foarte mulți o acuză că și-ar fi pus implant mamar. Vloggeriță nu a putut lăsa lucrurile așa și s-a decis să vorbească despre posibila intervenție chirurgicală.

Bibi face furori pe rețelele sociale cu trupul său de invidiat, însă foarte mulți o acuză că și-ar fi pus implant mamar. Vloggeriță nu a putut lăsa lucrurile așa și s-a decis să vorbească despre posibila intervenție chirurgicală.

Instagram

Bianca Mihaela Lixandru, cunoscută pe numele de Bibi, este una dintre cele mai cunoscute figuri din mediul online, fiind considerată și un idol al adolescenților. Tânăra este foarte activă pe rețelele sociale și își ține la curent prietenii din mediul virtual cu cele mai importante evenimente din viața.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Bibi se mândrea pe contul oficial de Instagram că a terminat clasa a XII - a și a luat examenul de Bacalaureat. Pentru se relaxa după examenul greu, vloggerița a îmbărcat costumul de baie și a plecat la mare, acolo unde s-a lăsat fotografiată în diferite ipostaze incendiare.

Citește și: Ce note a luat Bibi la examenul de Bacalaureat. Artista a vrut să facă o contestație după aflarea rezultatelor: „M-am și enervat”

La cei 19 ani, tânăra se mândrește cu cele mai apetisante forme. Ținutele provocatoare pe care le-a purtat i-a făcut pe internauți să o acuze că și-ar fi pus implant mamar pentru a avea un bust mai generos.

Ce spune Bibi despre o posibilă intervenție chirurgicală

Deși nu a deranjat-o foarte tare comentariile răutăcioase ale oamenilor din mediul online, Bibi s-a decis să lămurească lucrurile. Aceasta a oferit un interviu pentru Antena Stars, unde a vorbit despre faptul că nu a apelat la un implant mamar.

"Nu, nu, absolut deloc! Nu mi-am făcut nicio intervenție și nici nu am de gând să îmi fac. Dar îi mulțumesc lui Dumnezeu, am fost înzestrată cu cât trebuie și nu îmi doresc mai mult sau mai puțin. Eu sunt super de acord cu operațiile estetice atâta timp cât sunt în limita bunului simț și atâta timp cât nu ne desfigurează și nu ne exagerează pe noi. Ar trebui să îi mulțumim lui Dumnezeu pentru ce ne-a dat. Atunci când exista niște complexe și unele fete își doresc niște îmbunătățiri, iar dacă aceste îmbunătățiri le fac pe ele să arate mai bine și să se simtă mai bine în corpul lor, sigur de ce nu?

Sunt foarte mulțumită de aspectul meu fizic! Deși îmi doresc să mai slăbesc așa, puțin. Pentru că am dat bacul și s-a acumulat oboseala, m-am îngrășat un picuț, nu mult, nu mă vait, dar sunt sigură că în câteva luni voi reveni la cum eram.", a dezvăluit Bibi la Antena Stars.

De ce a vrut să facă Bibi contestație după examenul de Bacalaureat

Chiar dacă a luat o notă foarte mare la Bacalaureat, vloggerița nu a fost mulțumită, fapt pentru care și-a întrebat prietenii din mediul virtual dacă să facă contestație sau nu, iar părerile au fost împărțite.

Citește și: Smaranda Știrbu, imagini incendiare în costum de baie. Cum s-a lăsat fotografiată iubita lui Selly în vacanță

„Puteam să vă anunț mult mai devreme despre rezultatele din BAC, dar bineînțeles că Bibi est eo nebună și a vrut să facă contestație așa că m-am gândit în ce fel să vă anunț. Mi-am dorit să fac contestație și-o să mă credeți de-a dreptul nebună, contestație fix la materia la care am luat cea mai mare notă, adică la geografie, unde am luat 9,75. Eu știam sigur că lucrarea mea este de 10, deci nu mă așteptam la altă notă la geografie și m-a uimit un pic să văd acolo 9,75”, a mărturisit Bibi pe Instastory.

După ce s-a gândit mai bine, Bibi s-a decis să nu mai facă contestație și să își accepte media.

Antonia, ținuta din latex care i-a făcut pe fani să o confunde cu Kim Kardashian. Cum s-a lăsat fotografiată artista... Cum arată Raluca de la Bambi în costum de baie. Cât de bine îi stă artistei fără alte editări, la plajă...
Parteneri
Zodii norocoase în dragoste pe data de 14 august 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Catine.ro
Ultimele știri
x