Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Biblia cântăreței Whitney Houston, care conține note scrise de ea, scoasă la vânzare pentru o sumă COLOSALĂ

Biblia cântăreței Whitney Houston, care conține note scrise de ea, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 95.000 de dolari.

Biblia cântăreței Whitney Houston, care conține note scrise de ea, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 95.000 de dolari.

Whitney Houston a lăsat această biblie în casa de lux din Newport Beach unde ea a trăit în chirie în 2011, cu un an înainte de a fi găsită fără suflare într-o cadă dintr-un hotel. Acum, proprietarul de la acea vreme al acelei case plănuiește să o vândă la prețul menționat.

Proprietarul a spus pentru site-ul tabloid TMZ că a găsit această biblie într-o cutie lăsată lângă coșul de gunoi, cutie care mai conținea câteva haine și CD-uri, după ce cântăreața a părăsit acea casă.

El susține că a încercat să îl contacteze pe agentul cântăreței la acea vreme pentru a îi spune despre aceste obiecte, dar i s-a spus că le poate păstra.

Bărbatul – a cărui identitate nu este cunoscută – a vândut acea casă în 2012 și a aruncat alte obiecte pe care le-a lăsat în urmă Whitney Houston, în afară de biblie, pentru că a considerat că aceasta este „interesantă”.

El a precizat că speră ca această biblie, pe care a pus-o în vânzare prin intermediul companiei Moments in Time, va fi cumpărată la prețul anunțat, deoarece conține note scrise de artistă pe mai multe pagini. Pe unele dintre aceste pagini apar date despre evenimentele din viața cântăreței – ziua în care s-a căsătorit cu Robert B. Brown în 1992 și ziua în care s-a născut fiica ei, Bobbi K. Kristina – 4 martie 1993.

Whitney Houston a murit la vârsta de 48 de ani, într-o cameră din hotelul The Beverly Hilton, în anul 2012, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy. Ea a decedat după ce s-a înecat accidental în cada din baia camerei ei, având în organism substanțe precum cocaină și marijuana.

Fostul ei soț, rapperul Bobby Brown, a spus că „nu crede că ea consumase droguri” înainte de a muri și că, din punctul lui de vedere, decesul artistei a fost cauzat de faptul că ea avea inima frântă.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro