Blonda din showbiz era să moară din cauza unui implant cu grăsime. Crystal Hefner : "Am rămas fără jumătate din sângele din corp"

Văduva celebrului Hugh Hefner a făcut niște dezvăluiri incredibile cu privire la operațiile sale estetice.

Blonda din showbiz era să moară din cauza unui implant cu grăsime. Crystal Hefner : "Am rămas fără jumătate din sângele din corp"

profimedia

Crystal Hefner, văduva celebrului magnat Hugh Hefner, a făcut mărturisiri șocante despre operațiile estetice care au adus-o la un pas de moarte.

În octombrie 2020, Crystal, modelul în vârstă de 34 de ani, a povestit într-un interviu că o operație estetică i-a pus viața în pericol. Operația constă într-un transfer de grăsime în zona sânilor. Ea povestește că în 2016 și-a scos implanturile mamare pe care le avusese pentru că i-au afectat starea de sănătate, iar acum dorea să facă o nouă operație estetică, dar fără implanturi de silicon, potrivit Daily Mail.

Povestea cutremurătoare a lui Crystal Hefner

Noua intervenție chirurgicală cu scop cosmetic aproape a ucis-o pe tânăra Crystal care a pierdut jumătaea din cantitatea de sânge din organism. Acum, după o sperietură zdravănă, Crystal a decis că vrea să aibă un bust natural.

Frumoasa blondină a declarat: “Credeam că mi-am învățat lecția până acum”, vorbind despre standardele de frumusețe pe care le are.

“Am suferit o operație de implant de grăsime pe 16 octombrie și am fost la un pas de moarte. Mi-am pierdut jumătate din cantitatea de sânge din organism”, a mărturisit diva.

De atunci, modelul este într-un proces de recuperare și se străduiește să mănânce sănătos și să aibă un stil de viață echilibrat.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

“Militez pentru naturalațe de vreme ce am fost foarte bolnavă și mi-am scos implanturile de silicon și tot ce aveam toxic în organism în 2016. Trebuia să îmi învăț lecția de prima dată, dar presupun că universul ne dă aceeași lecție de mai multe ori până o învățăm”, a mai povestit Crystal.

Ce sfaturi oferă modelul noii generații

În interviu, Crystal a vorbit și despre standardele impuse de societate și modele după care se ghidează toată lumea. Aceste standarde, pe care le întâlnim în reclama, reviste și filme, le determină pe femei să își piardă încrederea în ele.

“Oamenii cu un fizic fals înrăutățesc situația (Și eu am fost una dintre aceste persoane)”, a mai adăugat Crystal.

“Felul în care cultura noastră definește frumusețea face să fie imposibil să ținem pasul. Femeile sunt văzute ca niște obiecte. Știu asta din experiențele mele”, spune Crystal, acum extrem de dezamăgită de felul în care obișnuia și ea să gândească.

Modelul Playboy a mai adăugat : “Timp de 10 ani valoarea mea se baza pe cât de bine arătam fizic. Eram recompensată și îmi câștigam existența pe baza fizicului meu. De atunci îmi amintesc în fiecare zi că valoarea mea nu depinde de felul în care arăt și că nu fizicul meu e cel care mă convinge că sunt un om de valoare pentru mine”.

Cu gândul la noua generație care e tot mai expusă la rețelele sociale și la felul în care societatea impune standardele de frumusețe, Crystal a mai adăugat că tinerii trebuie să îți aleagă modele de urmat cu adevărat valoroase, nu oameni care se ascund în spatele unor filtre pe rețelele sociale, în spatele machiajului, operațiilor estetice sau al banilor.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri