Boala de care suferă Armin Nicoară. Celebrul saxofonist a fost la un pas să-și piardă viața

Armin Nicoară a devenit unul dintre cei mai cunoscuți saxofoniști din România, el având colaborări cu diverși interpreți celebri. Acesta s-a remarcat datorită talentului său, moștenire de familie, însă nu totdeauna viața a fost roz. Drama prin care a trecut din cauza problemelor de sănătate.

Armin Nicoară

Instagram/ Armin Nicoară

Faimosul saxofonist a ajuns în comă din cauza problemelor de sănătate. Armin Nicoară a povestit în cadrul unui interviu de la Acces Direct că atunci când avea numai 15 ani a aflat că are diabet.

Saxofonistul nu a vrut să accepte ideea că este bolnav și a mărturisit că a refuzat să-și facă injecțiile necesare, motiv pentru care a ajuns în comă. În tot acest timp, tatăl său era la o cântare.

Boala de care suferă Armin Nicoară

În 2010, membrii familiei Nicoară au aflat că fiul lor suferă de diabet, iar de trei ori a intrat în comă. Medicii nu i-au administrat injecțiile pentru că Armin, deși era un adolescent, a refuzat să le facă și a fost lăsat așa.

„A fost o perioadă foarte grea, pentru că eu am fost între viață și moarte, la 15 ani. M-am îmbolnăvit de diabet și nu am vrut să accept boala, de ce Doamne tocmai pe mine, și am avut 3 cazuri, am fost în comă și una dintre ele a fost foarte periculoasă. Nu mi-am făcut injecție, nu mi-am făcut ce trebuia. Tata era la cântat și ce putea să simtă când știa că băiatul lui este în comă. Am intrat în comă acasă și până la spital n-am știut nimic, pe patul de spital m-am văzut”, a povestit Armin Nicoară.

Tânărul în vârstă de 25 de ani este fiul celebrului instrumentist Petrică Nicoară. Acesta a îmbrățișat încă de mic cariera muzicală și a demonstrat că munca și pasiunea au fost motorul succesului său. Muzicantul are și o relație pe care nu se sfiește să o expună, tânărul este mândru de iubita sa Claudia Puican, o tânără blondă, pasionată de muzică.

Începând din 2 august, în fiecare luni şi marţi, de la ora 19:00, telespectatorii vor putea urmări cel mai nou reality show Antena Stars, Chef de viaţă.

Armin şi Claudia, ce îi are în prim plan pe renumitul saxofonist Armin Nicoară şi pe iubita lui, Claudia Puican. Alături de aceştia, telespectatorii îi vor putea urmări pe părinţii lui Armin, celebrul instrumentist Petrică Nicoară şi pe soţia acestuia, pe fratele lui Armin, Armando, dar şi pe părinţii Claudiei.

Cât costă inelul cumpărat de Armin Nicoară, iubitei sale Claudia Puican. Familia a rămas fără cuvinte când a auzit suma dată

De curând, Armin Nicioară și Claudia Puican au luat decizia de a-și expune viața într-un reality show marca Antena Stars, unde minut de minut cei doi sunt filmați indiferent de situație. Camerele, fiind tot timpul după ei, au surprins și momentele tensionate din viața cuplului.

Citește și
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Mai multe articole

Claudia s-a arătat neumlțumită de aparenta indiferență a lui Armin față de nevoile sale, aducând în discuție o veche poveste care le-a tot dat bătăi de cap: inelul de logodnă.

Deși au numai 25 de ani, cei doi au decis să facă pași destul de importanți în viața lor și să se mute împreună. Pe Claudia a neliniștit-o mult timp faptul că Armin nu i-a dat inelul, iar în diverse tabloide apăreau informații și întrebări despre inelul de logodnă pe care Armin nu i-l dăduse.

Pentru că nu mai suporta presiunea venită din partea iubitei, Armin a decis să se ducă direct la un magazin de bijuterii pentru a cumpăra un inel cu totul special, sperând că în acest fel va stinge discuțiile aprinse de acasă.

Cu ajutorul unei profesioniste în bijuterii, Armin a cumpărat un inel cu diamant în valoare de 18.000 de euro, adică 88.560 lei. Băiatul s-a dus la familia lui și a mărturisit gestul făcut, însă nu s-a așteptat la ceea ce a urmat.

Mama sa a fost foarte nemulțumită și i-a spus că s-au grăbit foarte mult, iar când a auzit prețul i-a spus: "Mai puneați câțiva bani și mai bine vă luați o casă".

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri