Boala de care suferă mama lui Mihai Mitoșeru. Camelia Miroșeru a fost internată de urgență și va fi supusă unei operații dificile

Ultimele detalii despre starea de sănătate a mamei lui Mihai Mitoşeru după ce operaţia i-a fost anulată din cauza lipsei de sânge!

Boala de care suferă mama lui Mihai Mitoșeru. Camelia Miroșeru a fost internată de urgență și va fi supusă unei operații dificile

Momente de cumpănă în familia Mitoșeru! Camelia Mitoșeru a ajuns pe patul de spital și are mare nevoie de transfuzie de sânge după ce operația la care ar fi trebuit să fie supusă a fost anulată din cauza lipsei de sânge din spitale.

Oana Roman a făcut apel către toată lumea, în mediul online, să doneze sânge pentru mama prietenului său, care are neapărată nevoie să fie supusă unei operații. În caz s-au alăturat și Alina Ceușan și Cristina Ich care au reușit, la rândul lor, să mobilizeze mai mulți oameni, a declarat Oana Roman pentru Antena Stars.

Fiul Cameliei Mitoșeru a postat și el în mediul online un mesaj de ajutor pentru mama sa și a explicat problema cu care se confruntă aceasta.

Citește și: Camelia Mitoșeru, primele declarații după ce fiul ei, Mihai, a ieșit din operație

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Camelia Mitoșeru

Mihai Mitoșeru a anunțat în postarea pe care a făcut-o pe Facebook că mama lui suferă de o tumoare benignă-meningiom. Despre această tumoare se știe că cel mai frecvent, meningioamele se găsesc la suprafaţa creierului sau la nivelul bazei craniului.

”Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia să fie operată azi (având o tumora benignă-meningiom), dar din lipsa de sânge operația trebuie amânată! Va rog din suflet cine mă poate ajuta să meargă sa doneze la orice centru de hematologie din țara, dar cu specificația: “pt Mitoșeru Georgeta Camelia”! Indiferent ce grupă de sânge aveți! Va mulțumim din suflet! Doamne ajută!”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook!

Actrița Camelia Mitoșeru a ajuns pe mâinile medicilor la scurt timp după ce fiul său Mihai Mitoșeru a trecut tot printr-un moment dificil, o operatie fără de care și-a fi pututu pierde viața oricând.

Citește și: Camelia Mitoşeru, primele declarații despre căsătoria secretă: Am fost cununată de Florin Piersic

Mihai Mitoșeru s-a operat de varice la Hiperclinica Tulkarem: “Am văzut că pacientul, pe lângă o boală de vene, cu varice hidrostatice, cu varice recidivate, după o operație pe unul din picioare, pe venele membrelor pelvine (…), pe ambele vene, am observat cheaguri sanguine de diverse dimensiuni, ceea ce a trebuit să facem operația de urgență, să le scoatem; pentru că altfel, se duceau la inimă. Apărea o embolie cardiacă sau la plămâni și se încheia”, a explicat medicul care l-a operat pe Mihai Mitoșeru, potrivit fanatik.

Ultimele știri