Căutare Live

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au reacționat după ce au fost filmați certându-se

El a agresat-o, dar ea nu s-a supărat. Reacția Biancăi Drăgușanu este incredibilă

Bianca Dragusanu

Recent a apărut o filmare în care Bianca Drăgușanu era agresată chiar în văzul lumii de către iubitul ei, Alex Bodi.

Cei doi protagoniști au ținut să clarifice această situație, însă reacțiile lor au uimit pe toată lumea.

Alex și Bianca au declarat că nu s-a întâmplat chiar așa cum s-a văzut. Violența care a revoltat pe toată lumea se pare că a fost doar o "simplă ceartă între îndrăgostiți": "Ne iubim foarte mult și așa suntem noi, pasionali", conform VIVA.

"Fii responsabil pentru zâmbetul tău și fericirea ta. Dacă cineva îți arată calea și tu nu ești capabil să o urmezi, este doar vina ta! Când lumea din jurul tău decide pentru tine și viitorul tău, îți meriți soarta. Așadar, alegeți visele și transformăle în realitate, doar tu o poți face.", a scris Alex Bodi pe pagina lui de socializare.

În costum de baie și încojurată de palmieri. Alina Eremia a impresionat cu o apariție exotică pe Instagram... Fetița Annei Kournikova cu Enrique Iglesias e de-o frumusețe răpitoare. Cum arată micuța Mary la 7 luni...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri