Bodo de la Proconsul s-a mutat la țară alături de soție. Cu ce se ocupă în prezent artistul

Bodo de la Proconsul a renunțat la viața din București și s-a mutat la țară. Cu ce se ocupă în prezent.

Bodo de la Proconsul a ales să se mute la țară alături de soția lui

Facebook

Bodo de la Proconsul a ales să se retragă la țară, lăsând în urmă viața de Capitală, acolo unde el și-a făcut un nume.

Bodo de la Proconsul s-a mutat la țară alături de soția sa. Cu ce se ocupă în prezent

Cântărețul Bogdan Marin, cunoscut sub numele de Bodo, a ales să fugă de aglomerația de la București și s-a refugiat la țară, acolo unde are și un mic atelier de joacă pentru copii.

Hotărârea de a se retrage la ţară a venit pentru Bogdan Marin (Bodo), solistul trupei Proconsul, şi pentru soţia sa în timpul pandemiei, atunci când au avut mai mult timp de a reflecta asupra vieților lor.

Citește și: Bodo de la Proconsul, decizie radicală după infarctul suferit. Ce a făcut fostul ginere a lui Băsescu: "Mergem pe un drum nou, necunoscut de noi"

Bodo şi soţia lui Loredana, dețin o casă mică de vacanţă la Dobreşti, o comună din Argeş, situată la 40 kilometri de Piteşti. De acolo este tatăl Loredanei, iar după 30 de ani, Loredana Marin s-a reîntâlnit cu o prietenă din copilărie cu care a înnodat firul prieteniei. Şi soţii lor au devenit prieteni, astfel că într-o zi Loredana şi Bodo au fost invitaţi la Dobreşti. Zona le-a plăcut foarte mult şi aşa s-a născut dorinţa de a cumpăra o casă acolo.

„Bucureşteni fiind, când am dat noi de gustul libertăţii, am decis să rămânem definitiv în Dobreşti-Argeş. Dar nu ne-am mulţumit să fim ca la televizor, ci am decis sa ieşim din casă şi să facem lucruri bune pentru comunitate, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Am închiriat fosta discotecă din sat şi am transformat-o în atelier de joacă. Învăţam copiii să fie adulţi responsabili. Învaţă să gătească, să dăruiască, să lege prietenii sănătoase, să fie altruişti, să-şi onoreze părinţii etc. Formăm caractere integre, acesta este motto-ul nostru. A fost Dumnezeu cu noi, că prea s-au legat toate“, a istorisit Loredana. Bodo este foarte mândru de noul său proiect, de suflet. Alături de muzică, credinţa este unul dintre pilonii familiei sale. „Nu aş fi putut face nimic fără ajutorul lui Dumnezeu şi al celor care au crezut în proiect. Sper să aibă viaţă lungă Atelierul de Joacă, să vină aici copii veseli şi dornici de prieteni“, spune muzicianul.

Citește și: Bodo, solistul trupei Proconsul, mărturisiri extrem de emoționante despre operația suferită: "Atunci m-am gândit la copii și la faptul că îmi doresc tare mult să mai stau cu ei și șă-i văd cum cresc" |VIDEO

Cei doi nu mai stau în Bucureşti din martie 2020. La un an de la mutarea la Dobreşti, ei au reuşit să transforme fosta discotecă în Atelier de Joacă pentri copii, pe care l-au deschis în martie. Iată că, proiectul de design a fost făcut pro bono de Andreea Mărgineanu, soţia cântăreţului Mihai Mărgineanu.

„Vedeam în sat foarte puţini copii pe stradă, m-am gândit că probabil stau în case pe telefoane sau pe tablete şi m-am gândit să fac lucruri frumoase pentru ei. Copii minunaţi sunt în fiecare loc de pe lumea asta, însă în destule cazuri ei nu sunt motivaţi. Şi dacă tot ne mutaserăm la Dobreşti, ne-am gândit să facem ceva pentru copiii de acolo. Însă nu mă aşteptam ca proiectul să ia o asemenea amploare“, mărturiseşte Loredana Marin, potrivit adevărul.ro.

Cum arată atelierul de joacă deținut de Bodo și soția sa

Aceștia au grijă ca celor mici să nu le lipsească activtățile interactive.

Ultimele știri