Căutare Live

Bodo, mărturisiri extrem de emoționante! Fostul ginere a lui Băsescu a adoptat doi copii! |Video

Artistul Bodo a povestit la "Sinteza Zilei" despre gestul de umanitate pe care l-a făcut. Fostul ginere a lui Băsescu a adoptat doi copii și acest lucru îl face cel mai fericit.DE

Bodo a făcut mărturisiri emoționante în direct la Sinteza Zilei. Artistul a vorbit despre cum a decis împreună cu soția lui să adopte, nu un copil, ci doi.

Alocațiile copiilor se dublează mai devreme

Cei doi micuți adoptați sunt frați, iar în perioada când au fost luați acasă în familia artistului, unul dintre micuți avea noua luni, iar cel mai mare un an și zece luni.

Daniel și Filip se numesc cei doi copilasi, despre care Bodo susține ca i-au adus fericirea în casă, fiind beneficiarii bunătății lui Dumnezeu.

Cum va fi pedepsit studentul din Iași care și-a amenințat profesorul cu moartea. Decanul facultății a stat de vorbă cu el: ”Mi-a spus că regretă!

"De acolo a început fericirea noastra pe pământ", declara artistul la Sinteza Zilei.

În prezent copiii adoptați au șapte, respectiv opt ani, iar artistul este de părere ca a fost cea mai buna alegere pe acre o putea face în viață.

Urmăriti declarațiile emoționante ale artistului, accesând clipul video de mai sus.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri