Antena Căutare

Bodo, mărturisiri extrem de emoționante! Fostul ginere a lui Băsescu a adoptat doi copii! |Video

Artistul Bodo a povestit la "Sinteza Zilei" despre gestul de umanitate pe care l-a făcut. Fostul ginere a lui Băsescu a adoptat doi copii și acest lucru îl face cel mai fericit.DE

Bodo a făcut mărturisiri emoționante în direct la Sinteza Zilei. Artistul a vorbit despre cum a decis împreună cu soția lui să adopte, nu un copil, ci doi.

Alocațiile copiilor se dublează mai devreme

Cei doi micuți adoptați sunt frați, iar în perioada când au fost luați acasă în familia artistului, unul dintre micuți avea noua luni, iar cel mai mare un an și zece luni.

Daniel și Filip se numesc cei doi copilasi, despre care Bodo susține ca i-au adus fericirea în casă, fiind beneficiarii bunătății lui Dumnezeu.

Cum va fi pedepsit studentul din Iași care și-a amenințat profesorul cu moartea. Decanul facultății a stat de vorbă cu el: ”Mi-a spus că regretă!

"De acolo a început fericirea noastra pe pământ", declara artistul la Sinteza Zilei.

În prezent copiii adoptați au șapte, respectiv opt ani, iar artistul este de părere ca a fost cea mai buna alegere pe acre o putea face în viață.

Urmăriti declarațiile emoționante ale artistului, accesând clipul video de mai sus.

Iubita lui What's Up, adevărul despre comportamentul artistului: "Uneori țipă și se agită foarte tare!" |Video... Alina Ceușan a întâmpinat multe greutăți în primul trimestru de sarcină: "A fost cel mai greu, am avut anumite mome...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Parteneri
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x