BOMBĂ! Ilie Năstase s-a sărutat cu o nouă femeie. „Eu nu prea pot…”

Fostul campion la tenis Ilie Năstase ar avea o nouă iubită, în contextul în care se află în divorț cu Brigitte Sfăt. El a fost surprins sărutând pe buze o femeie.

Fostul campion la tenis Ilie Năstase ar avea o nouă iubită, în contextul în care se află în divorț cu Brigitte Sfăt. El a fost surprins sărutând pe buze o femeie.

Brigitte Sfăt are și ea u n nou partener, cu care și-a făcut vacanța în Turcia.

Ilie Năstase, în vârstă de 72 de ani, a vorbit despre femeia cu care a fost văzut, spunând că este vorba despre „șoferița” lui.

„Am sărutat-o? Eu credeam că ea m-a sărutat pe mine. Eu am fost înainte cu mai multe domnişoare, nu ştiu care este ultima cu care am fost. Arăta bine, nu? Eu mă încurc cu femei urâte?! Dânsa este şoferiţa mea. Am angajat-o şoferiţă, că eu nu am voie să conduc pentru că eu nu am permis… După poze vă daţi seama dacă este iubită sau şoferiţă. O fi iubită, nu ştiu. Poate şi mai mult o să fie, nu ştiu”, a spus Năstase.

„Divorţul este peste o lună. În momentul în care cineva bagă divorţ, nu mai ai nicio treabă. Dar pe soţia mea aţi văzut-o că e prin Turcia cu un iubit? Eu ce să fac? Să stau ca prostul pe aici să mă uit?! Eu nu prea pot la vârsta mea să fac nimic, doar să ţin pe cineva de mână, cel mai mult pot să sărut pe cineva. Eu nu pot să fac nimic, mi-a trecut timpul. Doar pot să admir o domnişoară şi să fiu drăguţ cu ea, atât. Mie îmi place ca eu să fiu cele care ia legătura cu ele, nu ele”, a mai spus el.

Fostul tenismen a mai spus că s-a întâlnit o singură dată cu această femeie.

„Ne-am văzut o dată. Dacă eu mă văd cu o persoană asta nu înseamnă că e iubitul sau iubita mea. Ne-am sărutat prieteneşte. N-am mai sărutat pe buze de…ăhăăă, demult', a afirmat Ilie Năstase.

Această femeie este brunet și are 39 de ani. Nick Rădoi a confirmat că este vorba despre fosta sa parteneră de viaţă.

Ultimele știri