Căutare Live

Bombă în showbiz! L-a lăsat pe Cristi Borcea și se iubește cu șoferul: Gesturile amoroase surprinse în public

De când a divorțat de Cristi Borcea, Mihaela Borcea s-a concentrat pe creșterea și educația celor trei copii pe care îi are cu fostul acționar dinamovist, dar și pe afacerile pe care le au împreună. Cât privește viața amoroasă, prima soție a afaceristului controversat a fost foarte discretă.

De când a divorțat de Cristi Borcea, Mihaela Borcea s-a concentrat pe creșterea și educația celor trei copii pe care îi are cu fostul acționar dinamovist, dar și pe afacerile pe care le au împreună.

Cât privește viața amoroasă, prima soție a afaceristului controversat a fost foarte discretă, notează Antena Stars. Până de curând...

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Vestea tristă a zilei! Elena Merişoreanu a fost operată de urgenţă. Ce spun medicii...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri