Breaking News, Stela Popescu nu ar fi murit pe 23 noiembrie. Alexandru Arșinel a făcut o dezvăluire șocantă!

Stela Popescu nu ar fi murit miercuri, așa cum a presupus toată lumea. Potrivit declarațiilor făcute de Alexandru Arșinel, actrița ar fi murit pe 22 noiembrie!

Stela Popescu nu ar fi murit miercuri, așa cum a presupus toată lumea. Potrivit declarațiilor făcute de Alexandru Arșinel, actrița ar fi murit pe 22 noiembrie!

În scurtul interviu pe care l-a oferit ziariștilor aflați în fața porții locuinței marii artiste, bunul său prieten a făcut o declarație cel puțin ciudată. Acesta a declarat că Stela ar fi murit miercuri, 22 noiembrie și nu joi după amiază.

Ultima fotografie cu Stela Popescu jucând alături de Alexandru Arșinel! Actrița și-a mutat acum scena în Ceruri!

Primele informaţii din presă arată că actriţa a fost găsită decedată în locuinţa sa. Echipajul SMURD sosit la faţa locului a constatat decesul.

Gestul disperat al lui Alexandru Arșinel la aflarea veștii că Stela Popescu a murit: „Nu ştiu ce se întâmplă. Vai de mine!”

Actriţa Stela Popescu a fost găsită moartă azi, 23 noiembrie 2017, la domiciliul ei. La 82 de ani, Stela Popescu, una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, era diagnosticată de mai mulți ani cu diabet.

S-a aflat cauza decesului actriței Stela Popescu! Echipajul SMURD nu a mai putut face nimic pentru a o salva

Apelul la 112 a fost făcut de fiica sa adoptivă, care a găsit-o prăbușită în casă. Suferise un stop cardiorespirator. Echipajul SMURD a constatat decesul Stelei Popescu la putin timp dupa ce a ajuns la fata locului.

Ultimele știri