Căutare Live

BrexPitt: Zece cupluri de la Hollywood de la care Angelina Jolie și Brad Pitt ar fi putut afla secretul longevității în mariaj

După 12 ani de relație, șase copii și doi ani de căsnicie se părea că Brad Pitt și Angelina Jolie, cuplul răsfățat de presă cu supranumele "Brangelina" s-ar fi numărat printre cele mai solide perechi de la Hollywood, deși este știut că banii și celebritatea nu încurajează deloc monogamia și implicit nici căsniciile de lungă durată, scrie Agerpres.

După 12 ani de relație, șase copii și doi ani de căsnicie se părea că Brad Pitt și Angelina Jolie, cuplul răsfățat de presă cu supranumele "Brangelina" s-ar fi numărat printre cele mai solide perechi de la Hollywood, deși este știut că banii și celebritatea nu încurajează deloc monogamia și implicit nici căsniciile de lungă durată, scrie Agerpres.

La Hollywood, un loc celebru pentru filme, despărțiri și luxul în care trăiesc avocații specializați în divorțuri, se respiră un aer care pare să nu facă bine relațiilor de lungă durată. Există însă și excepții, iar în acest material vom vorbi despre zece cupluri de actori de primă mână care au reușit să-și păstreze căsniciile de-a lungul anilor.

În urmă cu mai puțin de doi ani, Jolie declara pentru BBC că ea și Brad Pitt "vor fi împreună până la sfârșitul zilelor lor". Și foarte mulți dintre cei interesați de astfel de subiecte au crezut-o pe Angelina. Cum altfel, atunci când poveștile de dragoste de la Hollywood par să fie desprinse direct din basme. Cu toate acestea, iată că aceste povești nu au de fiecare dată finalul fericit pe care îl au filmele în care joacă acești actori celebri.

Înainte de Brad și Angelina, Brad și Jennifer Aniston erau cuplul de aur din Cetatea Filmului iar iubirea lor urma să dureze pentru totdeauna. La rândul ei, Angelina Jolie a intrat în relația cu Brad Pitt după ce a divorțat pe rând de Jonny Lee Miller și de Billy Bob Thornton.

Iată-i însă și pe actorii care au reușit să-și păstreze căsniciile în pofida tentațiilor și viselor marca Hollywood:

Samuel L. Jackson și LaTanya Richardson

După ce s-au întâlnit pe când erau studenți, în 1974, Samuel L. Jackson și LaTanya Richardson s-au căsătorit în 1980. El și-a făcut un nume în filme precum "Pulp Fiction" sau "Shaft", în timp ce ea a fost nominalizată la Tony pentru rolul din "A Raisin in the Sun" în 2014 și a apărut anul trecut la HBO în "Show Me a Hero". În 2012, Richardson declara pentru revista New York Times că îi este greu atunci când soțul ei lipsește mult timp de acasă din cauza filmărilor. "Mă simt abandonată. La început era mai ușor pentru că mai primeam roluri împreună în piese de teatru".

Care este secretul longevității lor? "Amnezia" conform LaTanyei. Iată însă că a dat rezultate, iar relația lor a devenit mai strânsă cu fiecare an pe care și l-au petrecut împreună.

Goldie Hawn și Kurt Russell

Goldie Hawn, vedeta din "Private Benjamin", a trecut prin două căsnicii eșuate până l-a întâlnit pe starul din "Tango & Cash" în 1983. În același an Kurt Russell a divorțat și el de prima sa soție. Hawn și Russell au un copil împreună dar au ales să nu se mai căsătorească. "Căsătoria este un preludiu pentru divorț", după cum îi place lui să spună. "Am realizat o uniune, o familie, iar viețile noastre sunt foarte sigure. Există un sentiment de pasiune între noi iar o foaie de hârtie nu va schimba niciodată acest lucru", susținea și actrița care adăuga că relația ei cu Russell este ca o sărbătoare în fiecare zi.

Jamie Lee Curtis și Christopher Guest

"Am știut că el va fi soțul meu de cum i-am văzut poza într-o revistă. I-am trimis numărul meu de telefon și, din fericire, m-a sunat", povestește Jamie Curtis despre începuturile relației ei cu actorul de comedie Christopher Guest cu care s-a căsătorit în 1984. Jamie Curtis, cunoscută pentru filme precum "A Fish Called Wanda" sau "Freaky Friday", a pus succesul acestei căsnicii pe baza faptului că a crescut și s-a dezvoltat mereu. "Creștere în paralel, creștere mutuală, creștere intersectată", spunea ea.

Citește și
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
femeie care curata faianta din casa cu o carpa crem
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
femeie care a atins cu degetul un mobilier plin de praf
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Mai multe articole

Tom Hanks și Rita Wilson

"Rita m-a învățat ce înseamnă dragostea", spunea la un moment dat Tom Hanks despre cea de-a doua sa soție. "Se spune că este foarte greu să rămâi căsătorit, dar nu, nu este așa! Nu dacă chiar îți place persoana de lângă tine!", mai spunea el. Tom și Rita s-au întâlnit pe platourile sitcomului "Bosom Buddies" și s-au căsătorit în 1988. De atunci și până acum el a adunat două premii Oscar, în timp ce ea a jucat în numeroase filme și seriale de televiziune, a urcat și pe scenele din Broadway și a produs filme, printre care și cunoscuta comedie "My Big Fat Greek Wedding".

John Travolta și Kelly Preston

Despre Kelly Preston se spune că l-ar fi văzut pe Travolta jucând în "Grease" și "Saturday Night Fever" și i-ar fi spus instructorului ei de dans: "Am să mă mărit cu bărbatul din aceste filme". După ce s-a mutat în California, actrița a colaborat cu viitorul ei soț la filmul "The Experts" (1989). Cei doi s-au îndrăgostit și s-au căsătorit în 1991. Mariajul lor a fost marcat de moartea fiului lor, Jett, în 2009. Într-un interviu din 2001, John Travolta explica faptul că mariajul său a rezistat datorită consilierii oferite de Biserica Scientologică, al cărui adept este. "In Scientologie avem așa-numita curte sau instanță a capelanului. Practic, acolo te așezi alături de un mediator și negociezi și nu pleci până nu-ți rezolvi toate neînțelegerile din viața de cuplu".

Will Smith și Jada Pinkett-Smith

Jada Pinkett a fost la preselecție pentru a interpreta rolul prietenei lui Will Smith din celebrul sitcom "The Fresh Prince of Bel-Air" în 1994. Nu a primit rolul, dar s-a consolat cu Will Smith. Cei doi s-au căsătorit în 1997. În prima parte a acestui an Will Smith a recunoscut că mariajul lor a rezistat datorită numeroaselor ședințe de consiliere la care au participat. "Atunci când adevărul iese la lumină și oamenii spun cine sunt și ce cred, abia atunci ajungi să-i cunoști", a susținut el. "Cred că acest lucru a reprezentat o etapă importantă înainte de a reuși să ne înțelegem și să mergem mai departe", a adăugat el.

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick

Actrița din "Sex and the City" este căsătorită de 19 ani cu starul din "Ferris Bueller's Day Off" și au împreună trei copii. Sarah Jessica Parker a recunoscut însă că mariajul lor a trecut și prin momente grele. Soluția lor pare să fi fost prietenia.

"Suntem buni prieteni înainte de toate și vorbim foarte mult", spunea Matthew Broderick într-un interviu oferit în 2014. Întrebat ce sfat ar avea pentru alte cupluri, el a răspuns: "Important este să continuați să comunicați. Știu cât de banal sună, însă tăcerea prelungită nu este cu siguranță o idee bună".

Michael Douglas și Catherine Zeta Jones

Zeta Jones, care s-a măritat cu Douglas în 2000, remarca recent că "oamenii din ziua de azi aruncă imediat prosopul" într-o relație. Ea și Michael Douglas s-au despărțit pentru o scurtă perioadă de timp în 2010, după ce actorul a fost diagnosticat cu cancer iar actrița cu tulburare bipolară, dar s-au împăcat și au rămas împreună.

"Trebuie să te străduiești să dai ce ai mai bun și să nu renunți de la prima problemă ce apare", este sfatul venit din partea frumoasei actrițe. "A fost nevoie să facem amândoi anumite eforturi. Nu cred să mai ai vreo șansă de a salva o relație dacă unul dintre parteneri a ieșit deja pe ușă", a completat-o Michael Douglas.

Bianca Drăgușanu a stârnit o adevărată controversă cu ultima fotografie! Mulți spun că ascunde adevărul!... Iubirea înainte de Brangelina! Bătăi, droguri, infidelitate: Divorțuri ale celebrităților care au ținut prima pagină a z...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri