Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Și tu i-ai cântat piesele! Solistul trupei East 17 a anunțat că vrea să se sinucidă. A fost arestat și dus de urgență la spital. Ce se întâmplă acum

Și tu i-ai cântat piesele! Brian Harvey, fostul solist al trupei East 17, a fost arestat și dus de urgență la spital, după ce a anunțat că vrea să se sinucidă, într-o înregistrare postată pe rețelele de socializare.

brian harvey, solist, east 17

Și tu i-ai cântat piesele! Brian Harvey, fostul solist al trupei East 17, a fost arestat și dus de urgență la spital, după ce a anunțat că vrea să se sinucidă, într-o înregistrare postată pe rețelele de socializare.

Polițiștii au ajuns la casa artistului și l-au rugat să discute ca „de la bărbat la bărbat”.

Într-un șir de înregistrări video, fostul solist al trupei East 17 vorbea despre problemele sale financiare. Brian Harvey ajunsese să trăiască din ajutorul social de la stat.

Imagini tulburătoare ar fi fost filmate în casa artistului, din timpul intervenției polițiștilor.

„Nu plecăm de aici până nu vorbim cu tine. Lasă naibii tot, vreau să vorbim ca între bărbați”, i-ar fi strigat unul dintre polițiști.

După au fost siguri că nu își făcuse nimic, Brian Harvey a fost arestat și dus la spital. Medicii au confirmat că fostul solist East 17 nu are gânduri de suicid. Artistul a fost externat și dus la secție.

Fosta iubită a lui Brian Harvey, Danniella Westbrook, a postat următorul mesaj:

„Sunt internată la dezintoxicare, abia am ieșit de la o ședință de terapie. Sper că informațiile nu sunt adevărate, sper că este o glumă...sunt distrusă.

Brian este un om minunat. Dacă a vrut să se sinucidă, sper să primească ajutorul de care are nevoie. Dacă cineva are informații, vă rog, contactați-mă.”

În 2018, fostul solist East 17 a declarat, într-un video distribuit online, că nu mai ieșise din casă de ani buni:

„Sunt un prizonier în propria-mi casă de vreo cinci ani. Patru sau cinci ani...De ce mi se întâmplă asta, după ce am vândut 22 de milioane de discuri? Nu am făcut rău niciodată, nimănui.”

Recomandari