Brigitte Pastramă, clipe de cumpană după ce Florin a fugit de acasă. Cum a fost surprinsă după o nouă ceartă

Brigitte și Florin Pastramă sunt protagoniștii unui nou scandal. Conform Antena Stars, cei doi s-au certat din nou, iar Florin Pastramă a plecat de acasă. 

Florin și Brigitte Pastramă, invitați în platoul Antena Stars

Antena Stars

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Brigitte și Florin Pastramă sunt două firi vulcanice, iar conflictele în familia lor se țin lanț.

După incidentul în care Florin Pastramă a scos-o din mașină și a trântit-o pe jos într-o parcare, Brigitte trece acum printr-un nou moment de cumpănă. Aflați la Timișoara, cei doi soți s-au certat din nou, iar de teama reacțiilor violente ale lui Florin, Brigitte a ales să se închidă în baie.

Citește și: Florin Pastramă, despre incidentul din trafic cu Brigitte: "N-am dat în ea, doar am tras-o din mașină"

După ce apele s-au liniștit, Brigitte a avut parte de o nouă surpriză neplăcută. Vedeta a constatat cu stupoare că soțul său a plecat de acasă doar cu hainele pe care le avea pe el.

Conform Antena Stars, Florin Pastramă a părăsit domiciliul "într-o pereche de pantaloni scurți și un tricou, fără acte, fără telefon, fără nimic la el".

Vezi mai jos materialul video integral:

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri