Căutare Live

Brigitte Sfat, momente stanjenitoare la Acces Direct!

Brigitte Sfat a avut de infruntat o situatie stanjenitoare la Acces Direct.

Sora mai mica a Brigittei Sfat, Cristina Sezifert sustine ca nu o intereseaza sa devina celebra in Romania, si totusi accepta tot mai multe invitatii la evenimentele mondene si in emisiuni tv.

Daca marti seara Cristina si Brigitte au stat pe canapeaua de la Un Show Pacatos, miercuri dupamiaza, surorile s-au mutat la Acces Direct.

Aici au sustinut cu tarie ca sunt cele mai bune surori din lume, ca se inteleg foarte bine si nu au avut niciodata nimic de impartit. Totusi, Simona Gherghe le-a pus in fata unei inregistrari audio in care Cristina o vorbea de urat pe Brigitte, intr-o discutie telefonica cu fostul cumnat.

La auzul inregistrarii, Brigitte si Cristina au ales sa se apere cu o explicatie gasita la repezeala. Ele au avansat teoria unui mixaj vocal, negand veridicitatea inregistrarii.

"Eu am trait mult in discoteci, stiu ca asa ceva este posibil. Se cheama mixaj, in sensul ca o persoana este inregistrata vorbind diverse lucruri, apoi se iau din aceste fraze fix cuvintele interesante si sunt puse intr-o combinatie care suna foarte real", a explicat Brigitte Sfat.

Simona Gherghe le-a cerut celor doua surori sa se gandeasca totusi mai bine ce anume este real din trecutul lor.

Vezi cum arata femeia perfecta de la Hollywood!... VIDEO! Raluca Sandu s-a plans de saracie!...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri