Live acumFilm: Regatul secret (SUA 2013)
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Brigitte spune TOT despre relația amoroasă cu Pastramă: „Nu pot să spun că am o viață..."

Brigitte Sfăt, actualmente Pastramă este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Aceasta este renumită în principal prin prisma relațiilor amoroase destul de zbuciumată. Fosta soție a lui Ilie Năstase, fostul mare tenismen, și-a găsit însă liniștea în brațele actualului ei soț, Florin Pastramă.

Brigitte Sfat vorbește despre relația ei cu Florin Pastramă

“Mă răsfaţă prin felul lui de a se purta cu mine. Eu sunt mai dură cu el, dar el este foarte blând cu mine. Mă răsfaţă de dimineaţă până seara cu tot felul de gesturi. Atunci când ai posibilităţi materiale, acestea sunt mult mai importante. În rest, îţi poţi cumpra singur orice. Contează foarte mult să se poarte cu tine frumos sufleteşte.

De când ne trezim, el îmi aduce cafeaua, mă ajută în tot ceea ce fac, când gătim o facem împreună. Până să fie într-o relaţie cu mine, el nu spală nici vasele, dar nu s-a plâns niciodată, aşa că facem totul împreună, chiar şi treburile casei. De altel, şi eu îl ajut la construcţii.

De fiecare dată când am probleme, îi cer ajutorul lui Dumnezeu. Mă aşez în genuchi şi mă rog. Nu pot spune că am o viaţă liniştită. Am doi copii pe care trebuie să îi întreţin, am multe responsabilităţi şi multă lume ne invidiază, lucru care face să avem multe încercări. Cel mai important este că atunci când ne este greu Dumnezeu este alături de noi”, mărturiseşte Brigitte pentru Okmagazine.ro.

Cei doi s-au cununat civil pe 27 mai 2019, la Primaria Voluntari. Nunta religioasă a avut loc pe 7 iulie 2019 și petrecerea la un restaurant de lux din București. În prezent, cei doi soți lucrează intens la un copil. Brigitte Sfat a marturisit că urmează tratamente de fertilizare pentru a ramane însarcinata cât mai curând.

Prietena cea mai bună a lui Brigitte a dezvăluit decizia neașteptată pe care a luat-o vedeta după ce a pierdut sarcina. Soția lui Florin Pastramă a decis să renunțe la tratamente și să încerce să rămână însărcinată pe cale naturală.

„N-a fost să fie aşa cu tratamentele şi a rămas la ideea că, dacă va fi pe cale naturală, va fi, dacă nu, nu. Ceea ce mie mi se pare foarte corect. Noi asta am vorbit-o de mult, de atunci. Nu e uşor, nu a fost numai investiţie financiară, ci şi emoţională… Dar dacă nu a fost să fie aşa, înseamnă că nu era momentul… Ea a făcut tot ce a putut”, a declarat prietena lui Brigitte pentru o televiziune din România.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro