Antena Căutare

Buzele lui Mick Jagger, inspirație pentru antropologi: I-au dat numele lui unui animal preistoric!

Mick Jagger a fost omagiat într-un mod inedit. O nou pecie de animal preistoric, recent descoperită, a primit numele solistului trupei Rolling Stones, relatează publicația Metro.

Hepta

Mick Jagger a fost omagiat într-un mod inedit. O nou pecie de animal preistoric, recent descoperită, a primit numele solistului trupei Rolling Stones, relatează publicația Metro.

Oamenii de știință spun că animalul în cauză semăna cu un hipopotam și i-au dat numele ”Jaggermeryx”, inspirați de numele artistului. Nu l-au ales deloc întâmplător pe Mick Jagger, căci vietatea avea buzele la fel de mari ca ale lui.

”Unii colegi ne-au sugerat să-l numim după Angelina Jolie, pentru că și ea are niște buze faimoase. Dar trebuia să-l alegem pe Mick. Sunt mare fană Rolling Stones”, a declarat antropologul Ellen Miller, care a făcut parte din echipa ce a descoperit fosilele animalului, în Egipt.

Celebrul artist încă nu a spus ce părere are despre faptul că animalul ce colinda Pământul în urmă cu 19 milioane de ani îi poartă, parțial, numele.

Antonia și Alex Velea nu se mai ascund: S-au sărutat în văzul tuturor, la un eveniment muzical!... Octaviei Geamănu i-a plăcut atât de mult școala, încât a devenit și ea profesoară...
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar...
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023. Racii primesc vești importante. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023 anunță că nativii din zodia Rac vor avea parte de vești...
Parteneri
Beneficiile consumului de avocado. Este recomandat să îl integrezi în alimentația ta
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x