Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Adela

Camelia Bălțoi, vacanță inedită! Ideile de concediu ale vedetei te pot inspira și pe tine! | Video

După vacanța forțată impusă de autorități în contextul epidemiei de coronavirus din România iată că a venit și momentul ca românii să se bucure de concediu, în adevăratul sens al cuvântului! Printre ei se numără este și Camelia Bălțoi, prezentatoarea stirilor din sport de la Antena 1.

Și de data aceasta, Antena 1 este „Mereu cu tine” și a pregătit publicului o „Vară cu 100 de prieteni”!

Printre vedetele care s-au alăturat campaniei a fost și Camelia Bălțoi, care a venit cu idei de vacantă care te pot inspira si pe tine. Prezentatoarea a împărtășit cu fanii, ce face ea vara aceasta.

Camelia Bălțoi, vacanță inedită! Ideile de concediu ale vedetei te pot inspira și pe tine! | Video

"Acum la această oră, probabil, eram plecată undeva în Spania sau poate la sora mea în Italia sau de ce nu în America, unde visez de mult timp să ajung. Dar a venit pandemia si a trebuit să-mi schimb planurile, să mă adaptez. Ei bine, am hotârât să deschid ochii și sa văd lucrurile din jurul meu."

Camelia a luat o hotărâre excelentă pentru a-și petrece această vara. Prezentatoare a împărtășit cu fanii, ce intenționeaza să faca și cum urmează să-și petreacă aceasta vară, cu totul specială.

Cum se distrează Camelia Bălțoi și ce mesaj a transmis pentru telespectatorii Antena 1? Află totul urmărind clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de prieteni”!

Recomandari