Camelia Șucu, sfaturi de aur pentru femei: "Nu încercați să fiți perfecte, perfecțiunea doare!"

Are o poveste de viaţă fascinantă, este o femeie de succes, delicată şi apreciată. Astăzi vedem un interviu cât o lecţie de viaţă. Camelia Şucu vorbeşte despre greutăţile cu care s-a confruntat până a ajuns în vârf, dar şi despre secretele care i-au adus succesul.

Camelia Șucu este un important om de afaceri pe piata româneasca a retailerilor de mobile. Împreuna cu sotul sau Dan Șucu, aceasta a fondat una dintre cele mai mari companii de mobilă din țară . După divortul acestora, Camelia Șucu a vândut actiunile, fostului sot si a preluat conducerea retailerului de mobila de lux.

Celine Dion, gest emoționant! S-a filmat și a transmis un mesaj, aproape implorând. Cuvintele vedetei sunt adresate întregii omeniri

Camelia Șucu a urmat sudiile la Facultatea de Medicina “Carol Davila” din Bucuresti dupa care a lucrat ca medic la Spitalul Victor Babes. Dupa aceasta perioada, cariera sa a luat o alta întorsatura, Camelia Sucu punand bazele unei afaceri de milioane.

Urmăriți un interviu în exclusivitate la Antena Stars, despre viața celebrei femei de afaceri și despre sfaturile de viață de care toate femeile ar trebui să țină cont.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri