Camila Cabello a fost surprinsă la plajă în costum de baie, de paparazzi. Diva a fost fotografiată pe picior greșit

Camila Cabello, una dintre cele mai talentate cântărețe ale momentului, nu mai arată așa sexy cum și-o aminteau fanii.

Camila Cabello, una dintre cele mai talentate cântărețe ale momentului, nu mai arată așa sexy cum și-o aminteau fanii.

Getty

Artista cu origini cubaneze a fost surprinsă pe picior greșit de către paparazzi, la plajă. Camila a petrecut o zi la soare, relaxându-se alături de iubitul ei Shawn Mendes. Camila, în vârstă de 24 de ani, și Shawn, în vârstă de 22 de ani, s-au bucurat de soare după ce au stat mult timp izolați în pandemie sau au ieșit doar la câte o plimbare până la cafenea.

Camila Cabello nu mai e la fel de sexy

Desi Shawn e într-o formă de zile mari, se pare că fizicul de invidiat al iubitului ei nu o încurajează și pe Camila să arate la fel. Cântăreața a fost surpinsă într-un costum de baie albastru, care lăsa totul la vedere.

Chiar dacă e o tânără cu forme voluptoase, Camila se pare că a renunțat la sport și pe coapse I se vede celulita. Fanii au fost surprinși să vadă că celebra cântăreață nu mai e acum în formă, după ce mulți se îndrăgostiseră de formele ei sexy.

Povestea de dragoste dintre Camila și Shawn

Cei doi frumoși artiști și-ai început relația în 2019. Se pare că albumul Camilei, numit “Romance” este o odă în cinstea iubirii lor. În documentarul cu Shawn Mendes de pe Netflix, artistul a povestit că cei doi sunt prieteni de 4 ani, dar faptul că au avut proiecte care le-a ocupat timpul și i-au ținut la distanță i-a determinat pe cei doi să mai aștepte până să își facă publică relația.

Citește și: Camila Cabello, acuzată că a folosit online cuvinte rasiste. Cântăreaţa s-a scuzat pentru că a fost „ignorantă”

Cei doi s-au întâlnit în 2015 la Video Music Awards în Los Angeles. Cei doi au avut o chimie aproape instant și au cântat împreună pe scenă, susținându-se în concerte. Prietenia lor a început încă de atunci, dar ei au declarat că formează un cuplu din 2019, după ce au petrecut ziua de 4 iulie împreună.

La începutul pandemiei, cei doi s-au carantinat împreună, reușind astfel să se revanșeze pentru perioadele aglomerate din turnee, când au avut timp să se îndrăgostească din nou unul de altul.

Citește și: Cântăreaţa Camila Cabello va juca rolul Cenuşăreasa într-un proiect după o idee a lui James Corden

Succesul de la Premiile Grammy din 2020

Piesele interpretate de Demi Lovato şi Camila Cabello pe scena galei Grammy, care a avut loc duminică seară la Los Angeles, au înregistrat milioane de accesări online în decurs de 24 de ore, potrivit datelor BuzzAngle şi Spotify.

„First Man”, pe care Camila Cabello a dedicat-o tatălui ei, prezent la gala Grammy, a fost vândută în 6.159 de unităţi în ziua galei şi în 11.400 de unităţi (creştere de 900%), în 24 de ore de la ceremonie. Astfel, ea a fost accesată de 1,4 milioane de ori în 24 de ore. Spotify a transmis că accesările piesei au crescut cu peste 1000% după gală.

Ultimele știri