Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Cancerul nu iartă pe nimeni! A căzut pradă bolii, dar a învins-o. Lupta dintre o celebră actriță și cancerul mamar. „Cancerul are atât de multe faze. Șoc, negare, acceptare, furie, resentimente!”

Cancerul nu iartă! Nu își alege victimele și nu ocolește pe nimeni, așa că pradă bolii au căzut, de-a lungul timpului, atât oameni simpli, cât și celebrități. În urmă cu trei ani, actrița Shannen Doherty, celebră pentru rolul Brenda din ”Beverly Hills”, a primit cumplita veste: are cancer mamar. A început, de îndată, să urmeze tratament și, în aprilie anul trecut, cancerul a intrat în remisie. Acum, Brenda a terminat chimioterapia și începe să își recapete trăsăturile de odinioară.

Cancerul nu iartă! Nu își alege victimele și nu ocolește pe nimeni, așa că pradă bolii au căzut, de-a lungul timpului, atât oameni simpli, cât și celebrități. În urmă cu trei ani, actrița Shannen Doherty, celebră pentru rolul Brenda din ”Beverly Hills”, a primit cumplita veste: are cancer mamar. A început, de îndată, să urmeze tratament și, în aprilie anul trecut, cancerul a intrat în remisie. Acum, Brenda a terminat chimioterapia și începe să își recapete aspectul sănătos.

Recent, Brenda a participat alături de un bun prieten, Chris Cortazzo, la cina privată și, îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată, ea a zâmbit pentru fotografii prezenți la eveniment, apoi s-a bucurat de petrecere.

Vedeta în vârstă de 46 de ani s-a luptat cu boala răspândită în oragnism și, că o adevărată învingătoare, a reușit să depășească toate obstacolele.

Cancerul nu iartă pe nimeni! A căzut pradă bolii, dar a învins-o. Lupta dintre o celebră actriță și cancerul mamar. „Cancerul are atât de multe faze. Șoc, negare, acceptare, furie, resentimente!”

În luna aprilie a lui 2017, Shannen a scris pe rețelele de socializare că boala a intrat în remisie. Din păcate, însă, medicii au explicat că remisia este, de multe ori, prost înțeleasă de oameni. Conform Societățîi Române de Cancer, este o perioada în care cancerul răspunde la tratament și se află sub control. Când e completă, toate semnele și simptomele maladiei dispar, însă acest proces poate dura și câțiva ani până să poată fi considerată o vindecare.

Cu alte cuvinte, nu se știe încă sigur dacă Doherty a scăpat definitiv de cancerul mamar, însă actrița e hotărâtă să facă tot ce îi stă în putință pentru a ține la distanță boala.

Recomandari