Căutare Live

Când își poate vedea fetițele Alexandru Ciucu. Alina Sorescu a spus tot adevărul despre programul de vizită al designerului

Instanța a decis ca fiicele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu să locuiească alături de mama lor până la soluționarea procesului de divorț. De curând, cântăreața a dezvăluit și de câte ori pe lună își poate vizita fetițele designerul.

Instanța a decis ca fiicele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu să locuiească alături de mama lor până la soluționarea procesului de divorț

Instagram & Facebook

La începutul lunii mai, Alina Sorescu s-a decis să dea cărțile pe față și să dezvăluie tuturor că a nu mai formează un cuplu cu Alexandru Ciucu. Cântăreața a confirmat faptul că a depus actele de divorț în luna ianuarie a acestui an.

În ultima perioadă au existat tot mai multe zvonuri despre o posibilă despărțire între cei doi, fapt care a motivat-o pe vedetă să spună adevărul. Aceasta a explicat, fără ezitare, despre situația delicată în care se află prin intermediul unei postări în mediul online.

Încă de la pronunțarea divorțului, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au pornit o „luptă” pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună. De curând, instanța a hotărât ca micuțele să locuiească alături de mama lor până la soluționarea procesului de divorț.

Câte zile pe lună își poate vizita Alexandru Ciucu fetițele

Alina Sorescu este destul de discretă în ceea ce privește viața sa personală, însă nu a ezitat să ofere informații despre separarea de Alexandru Ciucu. Cântăreața își anunță prietenii virtuali ori de câte ori există un eveniment major în viața sa.

De data aceasta, vedeta a dezvăluit programul de vizită al fostului partener. Se pare că designerul are dreptul al două weekend-uri pe lună cu fiicele sale și vacanțele la jumătate. De altfel, artista a ținut să evidențieze faptul că nu este nevoia momentan de semnătura unuia dintre părinți, dacă unul dintre ei își dorește să călătorească în străinătate alături de micuțe.

Citește și: Alina Sorescu, datorii mari la compania sa. În ce situație se află artista, în plin divorț de Alexandru Ciucu

„Tatăl fetițelor are program de vizită, așa cum se dă în astfel de situații. Adică două weekenduri pe lună și vacanțele la jumătate, cum se dă de obicei. Deocamdată nu este vorba și de semnătura unuia dintre părinți, dacă vreunul dintre noi ar vrea să plece cu fetele în vacanțe, în străinătate. Asta, la divorț”, a declarat Alina Sorescu, potrivit ego.ro.

Cântăreața și-a dorit să mulțumească tuturor pentru mesajele frumoase pe care le-a primit în ultima perioadă. Aceasta este susținută zilnic de tatăl său, care îi oferă sprijin ori de câte ori simte nevoia.

„Am multă susținere în această perioadă, căci și sunt și multe mame care probabil au trecut prin ce trec eu și mă înțeleg, și le mulțumesc. Iar tatăl meu, care m-a însoțit mereu, și la spectacole, mă ajută și mă sprijină și acum. M-am concentrat pe muzică și merge bine, am lansat câteva piese, vom avea și un concert. Fetele mele sunt bine, au luat vacanța”, a mai adăugat ea, conform sursei citate mai sus.

Alina Sorescu a dat vestea că divorțează pe rețelele sociale

Vedeta și-a dorit să transmită tuturor că a depus actele de divorț prin intermediul unei postări speciale pe contul de Instagram. Alina Sorescu a atașat un mesaj explicit la descrierea imaginii, care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Citește și: Ce planuri are în viața amoroasă Alina Sorescu după divorțul de Alexandru Ciucu

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presa, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca până acum”, a scris ea.

Cu ce probleme se confruntă Oana Roman, în pragul despărțirii de Marius Elisei. Nici mama artistei nu are o sănătate bun... Cât a crescut fiul lui Andrei Ștefănescu. Imagine înduioșătoare cu Ayan și mama lui, fosta soție a prezentatoului...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x