Antena Căutare

“Când mama nu-i acasă” are mega succes, actorii pleacă în vacanță! Silviu Mircescu din iSerialul de la Happy Channel, plimbare în Perugia

Silviu Mircescu, unul dintre actorii din distribuția iSerialului “Când mama nu-i acasă”, difuzat de luni până joi, de la 19:45 la 20:00 și de la 23:00 la 23:15 și duminica de la 19:00 la 20:00, la Happy Channel, a fost într-o scurtă vacanță în Italia.

Silviu Mircescu, unul dintre actorii din distribuția iSerialului “Când mama nu-i acasă”, difuzat de luni până joi, de la 19:45 la 20:00 și de la 23:00 la 23:15 și duminica de la 19:00 la 20:00, la Happy Channel, a fost într-o scurtă vacanță în Italia.

Între filmările pentru iSerialul de la Happy Channel și spectacolele de teatru, Silviu Mircescu a plecat într-un city-break alături de prietenii săi, în Italia, în orașul medieval Perugia.

Interpretul lui Mirciulică din “Când mama nu-i acasă”, primul serial din România filmat cu telefonul mobil, a vizitat câteva obiective turistice ale orașului, precum vestitele catacombe. Actorul a fost impresionat produsele culinare tradiționale și de localinici: “Mi-au plăcut foarte mult orașul, mâncarea locală, vinul lor, lumea din jur și curățenia”, spune Silviu Mircescu.

Telespectatorii pot viziona iSerialul “Când mama nu-i acasă” în fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, câte un miniepisod de aproximativ 15 minute comerciale, iar duminica de la 19:00 la 20:00, vor vedea integral cele 4 episoade legate intr-un format clasic de televiziune. iSerialul are o acoperire de 360 grade, fiind primul produs integrat pe toate platformele media: TV, Online și Social Media. Episoadele iSerialului “Când mama nu-i acasă” vor putea fi vizionate și pe canalul de Youtube Happy Channel.

E jale la căpătâiul Ilenei Ciuculete! Pregăteau aniversarea a 25 de ani de la căsătorie. În loc de nunta de argint, soțu... Sexy profa a pășit pentru prima dată la catedră! Angelina Jolie a făcut înconjurul internetului cu ținuta pe care a purt...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x