Când se va căsători Roxana Nemeș. Cine este și cum arată viitorul soț

Roxana Nemeș este pregătită să facă pasul cel mare alături de cel pe care îl iubește. Vedeta a dezvăluit când se va căsători și cine este cel care i-a fost alături mereu.

Roxana Nemeș este pregătită să facă pasul cel mare alături de cel pe care îl iubește. Vedeta a dezvăluit când se va căsători și cine este cel care i-a fost alături mereu.

Instagram

Roxana Nemeș a venit în platoul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", unde a vorbit despre noile sale colaborări, însă nu a scăpat de intrebările lui Răzvan Simion. Prezentatorul TV și-a dorit să afle dacă a reușit să facă nunta în perioada aceasta dificilă.

"O să vină și nunta, cred că vara asta. Sincer, nu m-am stresat prea mult.", a mărturisit artista despre pasul cel mare.

Cine e și cum arată iubitul Roxanei Nemeș

Roxana Nemeș este foarte discretă în ceea ce privește viața amoroasă și nu publică des imagini cu iubitul ei. Foarte puțini știu că artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de regizorul Călin Hagima.

Citește și: Dani Oțil, prima poză după ce s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu. Ce imagine a postat prezentatorul Tv de la nuntă

De asemenea, vedeta a fost cerută de soție la începutul anului trecut, chiar în centrul Bucureștiului, iar momentul a fost extrem de special. Cei doi au fost împreună timp de doi ani și în anul 2017 au decis să meargă pe drumuri separate, însă soarta i-a pus din nou pe același la începutul anului 2020.

Călin Hagima este și un om de afaceri renumit. Un lucru e evident, relația celor doi este una puternică și solidă, chiar dacă au trecut prin mai multe momente dificile în trecut, Roxana Nemeș și iubitul ei au construit bazele unei povești de dragoste perfecte.

Ce spune Roxana Nemeș despre cererea în căsătorie

Artista a avut parte de unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei, iar fericirea ei este de nedescris.

„A fost un moment extraordinar de frumos, mai ales când nu te aștepți. Bine după atâția ani era normal, dar după un timp nu te mai aștepți. Oricum ne iubim, totul e bine, și îți dorești să întemeiezi o familie cu omul pe care îl iubești. S-a întâmplat pe data de 7, este ziua mea norocoasă, dar el nu știa. Nimic nu e întâmplător.

Și acum am emoții, deși se împlinește o lună. Toată lumea mă întreba când mă mărit, barza vine când o vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viața noastră, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul meu.

Citește și: Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt pregătiți să devină o familie: ”Anul acesta vrem să ne căsătorim”

A fost recent și ne-am bucurat foarte tare de moment și acum sunt în extaz. Oricum ne iubeam amândoi, îl iubesc de mulți ani, cumva e un pas important, când Dumnezeu o să ne dea un copil, e important să aibă o familie.”, a povestit Roxana Nemeș, la Acces Direct, în urmă cu mai bine de una an.

În prezent, Călin Hagima și artista se iubesc mai mult ca niciodată și își doresc să facă pasul cel mare spre altar cât mai curând.

Ultimele știri