Căutare Live

Cândva, podoaba lor capilară putea face geloasă orice femeie! Vă este greu să vi-l imaginaţi pe Vin Diesel cu păr? Sau pe Bruce Willis?

Cândva podoaba lor capilară putea face geloasă orice femeie, dar înaintarea în vârstă şi-a spus cuvântul. Jude Law, Bruce Willis, Vin Diesel și John Travolta au fost nevoiți să renunțe la păr.

Cândva podoaba lor capilară putea face geloasă orice femeie, dar înaintarea în vârstă şi-a spus cuvântul. Jude Law, Bruce Willis, Vin Diesel și John Travolta au fost nevoiți să renunțe la păr.

Înainte de căsătoria cu Demi Moore, Bruce Willis era unul dintre cei mai sexy şi mai doriţi burlaci de la Hollywood. Lucru care se datora şi poadoabei sale capilare: negre şi dese. Din păcate, odată cu anii, actorul a pierdut acest atu. Cu toate acestea, Bruce Willis este la fel de charismatic, chiar şi cu. chelie.

Vă este greu să vi-l imaginaţi pe Vin Diesel cu păr? Ei bine, adevărul este că actorul a fost forţat să se radă din cauza faptului că în urmă cu câţiva ani a început să-i cadă părul. Nemulţumit de faptul că părul lui era din ce în ce mai rar, Vin Diesel a hotărât să scape de această grijă şi s-a tuns chel.

Mare ne-a fost surpriza să vedem cum unul dintre cei mai sexy bărbaţi de la Hollywood începe să chelească. Vorbim desigur despre Jude Law şi despre începutul său de calviţie. Oricât a încercat actorul să ascundă acestă problemă purtând pălării sau căciuli. adevărul este că Jude Law a început să chelească.

John Travolta care cucerea inimile a milioane de femei în Staruday Night Fever a rămas fără podoaba capilară. Dispera, actorul a purtat peruci o bună perioadă de timp. Într-un final, John Travolta a acceptat faptul că timpul nu iartă pe nimeni şi. şi-a acceptat noul look.

Prinţul Harry şi Prinţul William s-au împăcat cu gândul că o să chelească. Cei doi fraţi au moştenit genele din partea tatălui lor. În ciuda pierderii accentuate a părului, specialiştii sunt de părere că Prinţul Harry ar trebui să fie fericit deoarece procesul s-a declanşat mai târziu în cazul său decât la William.

Nuntă mare în showbiz! Raluca Ogică și fotbalistul Adrian Ropotan își vor jura iubire veșnică... Andreea Bănică, decizie de ultim moment luată în legătură cu botezul lui Noah! Nimeni nu se aştepta la asta...
Ultimele știri