Căutare Live

Cântă bine, bine! Andreea Bănică, într-un duet de senzaţie

Invitată în emisiunea "Răi' da buni" de la Antena 2, Andreea a trebuit să facă faţă "provocării Temişan"

Andreea Bănică

www.cugetliber.ro

Invitată în emisiunea "Răi' da buni" de la Antena 2, Andreea a trebuit să facă faţă "provocării Temişan"

Deşi nu a cântat nicodată piesa şi i-a fost puţin teamă să reproducă o melodie interpretată de un barbat, Andreea nu a dezamăgit nici de această dată. Calităţile sale vocale s-au auzit pe "Moves like Jagger" a celor de la Maroon 5, şi sunt de necontenstat. Plină de energie şi acompaniată de Aurelian Temişan, artista a reuşit să ridice în picioare întreaga echipă "Rai da' buni".

Momentul nu a fost deloc uşor pentru Andreea, deoarece a avut mici probleme cu promterul. "Repede se duc cuvintele! S-a îmbătat nenea cu promterul! Domnu' cu promterul, dă-ţi două palme!", a spus supărată artista.

Andreea Bălan dezvăluie secretul succesului ei... Preocupări de viitor tătic. Connect-R vrea tot confortul pentru viitoarea sa fiică!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri