Cântărețul Eros Ramazzotti şi modelul Marica Pellegrinelli au anunțat că divorţează

 

Cântăreţul italian Eros Ramazzotti şi modelul Marica Pellegrinelli, care au doi copii împreună, au anunţat că divorţează.

Ramazzotti şi Pellegrinelli s-au căsătorit în urmă cu cinci ani. Ei au anunţat despărţirea într-un comunicat şi au spus că această decizie a fost luată de comun acord.

„Au fost zece ani minunaţi şi împreună am construit o familie frumoasă. Am fost fericiţi într-un fel pe care nu îl vom uita niciodată. Decizia a fost de comun acord şi vom păstra legătura. Dragostea pe care am împărtăşit-o s-a transformat, dar va dura. Respectul este mutual şi va rămâne mereu. Solicităm, mai ales pentru binele copiilor noştri, să ne fie respectată intimitatea într-un astfel de moment”, citează El Pais.

Cei doi s-au cunoscut la Wind Music Awards în 2009, unde Pellegrinelli, în vârstă de 31 de ani, i-a înmânat un premiu cântăreţului, în vârstă de 55 de ani.

S-au logodit în 2014, iar cu trei ani înainte de asta s-a născut prima lor fiică, Raffaella Maria. În 2015, s-a născut Gabrio Tullio.

Ramazzotti mai are o fiică, Aurora Sophie, în vârstă de 22 de ani, din căsătoria cu fostul model Michelle Hunziker, prezentatoarea TV, de care a divorţat în 2002.

Cântăreţul se află în prezent în turneul mondial „Vita Ce N’è”.

Sursa : news.rofacebook whatsapp twitter pinterest