Căutare Live

Cântărețul Eros Ramazzotti şi modelul Marica Pellegrinelli au anunțat că divorţează

Eros Ramazzotti şi Marica Pellegrinelli s-au căsătorit în urmă cu cinci ani. Ei au anunţat despărţirea într-un comunicat şi au spus că această decizie a fost luată de comun acord.

Cântăreţul italian Eros Ramazzotti şi modelul Marica Pellegrinelli, care au doi copii împreună, au anunţat că divorţează.

Ramazzotti şi Pellegrinelli s-au căsătorit în urmă cu cinci ani. Ei au anunţat despărţirea într-un comunicat şi au spus că această decizie a fost luată de comun acord.

„Au fost zece ani minunaţi şi împreună am construit o familie frumoasă. Am fost fericiţi într-un fel pe care nu îl vom uita niciodată. Decizia a fost de comun acord şi vom păstra legătura. Dragostea pe care am împărtăşit-o s-a transformat, dar va dura. Respectul este mutual şi va rămâne mereu. Solicităm, mai ales pentru binele copiilor noştri, să ne fie respectată intimitatea într-un astfel de moment”, citează El Pais.

Cei doi s-au cunoscut la Wind Music Awards în 2009, unde Pellegrinelli, în vârstă de 31 de ani, i-a înmânat un premiu cântăreţului, în vârstă de 55 de ani.

S-au logodit în 2014, iar cu trei ani înainte de asta s-a născut prima lor fiică, Raffaella Maria. În 2015, s-a născut Gabrio Tullio.

Ramazzotti mai are o fiică, Aurora Sophie, în vârstă de 22 de ani, din căsătoria cu fostul model Michelle Hunziker, prezentatoarea TV, de care a divorţat în 2002.

Cântăreţul se află în prezent în turneul mondial „Vita Ce N’è”.

Sursa : news.ro

Colin Farrell, fotografiat în București, la un magazin stradal: Și-a cumpărat o cola! Starul a făcut ceva incredibil dup... Alina Eremia, carieră de invidiat la 25 de ani...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 27 iunie – 2 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x