Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

Caravana „Miss Universe poti fi chiar tu!” ajunge in weekend la Cluj – Napoca!

Dupa 2000 de kilometri parcursi si sute de fete jurizate, echipa Miss Universe Romania se va opri pentru 2 zile la Cluj - Napoca, pentru a cauta o potentiala castigatoare a titlului Miss Universe 2011.

In zilele de 13, respectiv 14 noiembrie 2010, sunt asteptate la Iulius Mall, fete frumoase, inteligente si charmante, pentru a trece primele trei probe de foc: sedinta foto, catwalk si poate cea mai dificila, proba interviului.

Miss Universe Romania revine la Iulius Mall Cluj - Napoca, pentru faptul ca ardelenii sunt gazde foarte bune, dar mai ales pentru ca ardelencele sunt foarte frumoase, calculate si ambitioase. Lucrul acesta l-am observat la editia trecuta a caravanei si sper sa se confirme si de data aceasta. Totodata am pregatit si un moment special pentru seara de sambata, cand pe scena din incinta Iulius Mall, vor defila cateva dintre finalistele Miss Universe Romania, cu prilejul lansarii celei mai noi colectii semnate Maximum Chic by Anca Maxim. Ii asiguram pe toti cei care ne vor fi alaturi ca le vom oferi un spectacol de moda exceptional, al carui moment culminant va fi defilarea Oanei Paveluc - Miss Universe Romania 2010" spune Valentina Ionescu - Director program Miss Universe Romania.

Pe langa preselectia Miss Universe Romania 2011, Iulius Mall a mai pregatit si alte surprize de proportii pentru vizitatorii sai. Astfel in noaptea de 13 noiembrie, intre orele 19.00 si 2.00, amatorii de chilipiruri sunt invitati la evenimentul "Veniti la miezul noptii", unde vor beneficia de noua generatie de promotii. Vor fi conectati la cele mai mici preturi ale toamnei, alaturi de Holograf, Smiley si Oana Paveluc - Miss Universe Romania 2011. Cei prezenti vor putea participa la concursuri cu premii substantiale, iar de la ora 22.00 vor putea fi martorii prezentarii colectiei Trench Connection semnata Maximum Chic by Anca Maxim.


Tinerele care se incadreaza in cerintele concursului Miss Universe Romania, sunt asteptate la Iulius Mall, sambata, 13 noiembrie 2010, intre orele 12.00 - 20.00 si duminica, 14 noiembrie 2010, in intervalul orar 12.00 - 18.00. Vor beneficia de servicii de machiaj si coafura si vor trebui sa treaca 3 probe de concurs: sedinta foto, catwalk si interviu.

Participarea in finala Miss Universe Romania, aduce pe langa notorietate si premii valoroase, numeroase oportunitati de dezvoltare profesionala. Concurentele admise in finala nationala vor beneficia de 3 saptamani de cantonament, perioada in care vor participa la cursuri de dictie si retorica, tehnici de lucru in fata aparatelor de fotografiat si filmat, cursuri de cultura generala, cursuri de machiaj si coafura, catwalk si coregrafie, tehnica redactarii unui interviu si cursuri de bune maniere.

Recomandari