O controversată artistă a anunțat despărțirea de soțul său, la doar câteva luni de când a devenit mamă: “Am încetat să ne mai iubim” – VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Una dintre cele mai controversate artiste de peste ocean, Cardi B, a anunțat într-un filmuleț postat pe pagina sa de Instagram că s-a despărțit de soțul său, Offset, la doar câteva luni de la nașterea fetiței lor, Kulture.

În ciuda faptului că se afișau destul de fericiti, vestea a zguduit showbiz-ul pentru că nimeni nu se aștepta la așa ceva. Artista a confirmat vestea pe Instagram, explicând că între ea și Offset nu mai există dragoste, la un an de la nunta lor secretă.

 Într-un video postat pe rețeaua de socializare, cântăreața de muzică rapp, în vârstă de 26 de ani, a spus: „Deci toată lumea m-a tot întrebat și știți, am tot încercat să lămuresc lucrurile cu tatăl fetiței mele. Suntem buni prieteni și suntem foarte buni parteneri de afaceri – este o persoană cu care vorbesc mereu și ne iubim foarte mult, dar lucrurile nu mai funcționează între noi de foarte mult timp”, a spus Cardi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There you go..peace and love

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Artista a continuat spunând că nu este vina nimănui: “am încetat să ne mai iubim și acum nu mai suntem împreună. S-ar putea să dureze ceva timp până vom divorța, îl voi iubi întotdeauna deoarece este tatăl fetiței mele”, a încheiat aceasta.

 Cardi B și  Offset

Vestea vine pe neașteptate, nimeni nu știe ce să creadă. La ultima lor apariție de săptămâna trecută, Cardi B și Offset păreau extrem de îndrăgostiți, ba chiar nu își puteau lua ochii unul de celălalt și s-au ținut constant în brațe.

Ba mai mult, în urmă cu puțin timp, cei doi declarau că plănuiesc să îi dăruiască un frate sau o soră fetiței lor, Kulture.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI