Care era cel mai mare regret al Stelei Popescu, după 60 de ani de carieră în teatru și film! „Acesta este singurul lucru de care îmi pare rău...”

Pentru milioane de oameni care au iubit-o, Stela Popescu a fost regina zâmbetelor. Aparaţiile ei înseninau viaţa spectatorilor. "Viaţa este frumoasă şi preţioasă!", spunea Stela Popescu, într-un interviu.

Pentru milioane de oameni care au iubit-o, Stela Popescu a fost regina zâmbetelor. Aparaţiile ei înseninau viaţa spectatorilor. "Viaţa este frumoasă şi preţioasă!", spunea Stela Popescu, într-un interviu.

În peste 60 de ani de carieră, nu a avut zile libere. A trăit intens pentru emoţia de pe scenă. În decembrie, luna în care împlinea 82 de ani, urma să plece în turneu în Spania.

Șaizeci de ani i-a trăit pe scenă, pentru roluri şi public. Stela Popescu era ca o furtună, o sursă de energie inepuizabilă. La începutul lunii decembrie, urma să plece în turneu în Spania, cu un spectacol al Teatrului Constantin Tănase. Îşi dorea mult ca, între spectacole, să poată ajunge şi în Germania să-şi vadă strănepotul. Scena a fost mereu bucuria supremă a artistei.

S-a aflat cauza decesului actriței Stela Popescu! Echipajul SMURD nu a mai putut face nimic pentru a o salva

Născută în Basarabia, într-o familie de învăţători, Stela Popescu a urcat pentru prima oară pe scena unui teatru, la Braşov, unde a jucat în 400 de spectacole. Din 1963, a devenit regina zâmbetelor, la Teatrul de revistă Constantin Tănase din Bucureşti. L-a părăsit câţiva ani pentru Teatrul de Comedie, dar s-a întors după anii 90 la prima ei iubire.

În 1958, Stela Popescu a debutat şi în cinematografie. Rămâne în istorie cu 25 de pelicule şi tot atâtea roluri.

Gestul disperat al lui Alexandru Arșinel la aflarea veștii că Stela Popescu a murit: „Nu ştiu ce se întâmplă. Vai de mine!”

A fost muză pentru scriitorul Mihai Maximilian care i-a fost şi soţ. A jucat ani la rând după textele scrise de el. Cu Ştefan Bănică şi Alexandru Arşinel a format, însă, cupluri umoristice memorabile.

Ultima fotografie cu Stela Popescu jucând alături de Alexandru Arșinel! Actrița și-a mutat acum scena în Ceruri!

„Lumea asta a actorilor s-a imprastiat un pic prea tare. Nu cred ca o sa ne mai intalnim dincolo, asta e singurul lucru de care imi pare rau. Ca se termina viata asta atat de frumoasa”

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017. Teatrul și filmul românesc sunt în doliu. Actrița avea 82 de ani și a fost găsită fără suflare în locuința sa.

Parteneri
3 tipuri de aplicații recomandate femeilor. Ce platforme trebuie să ai pe telefon
Printre numeroasele aplicații recomandate femeilor se numără platforme ce pot ajuta utilizatorii la nivel psihic, dar și fizic. Platformele au avansat de-a lungul anilor și acum oferă opțiuni ce pot ușura viața utilizatorilor.
Catine.ro
Ultimele știri