Care este cel mai fierbinte accesoriu al verii. Vedetele fac furori când se pozează la piscină cu el

Vara este anotimpul preferat al vedetelor. Acestea își scot la vedere formele apetisante și cele mai sexi costum de baie, însă vara aceasta au dus totul la un alt nivel.

Vara este anotimpul preferat al vedetelor. Acestea își scot la vedere formele apetisante și cele mai sexi costum de baie, însă vara aceasta au dus totul la un alt nivel.

Instagram/Profimedia

Vedetele au așteptat cu nerăbdare zilele cu mult soare, iar acum se bucură din plin de acestea. Influnecerițele internaționale fac furori cu aspecul lor fizic și cu frumusețea răpitoare, atunci când își fac apariția în costum de baie la pisicină.

În fiecare an, celebritățile fac senzație cu cele mai provocatoare piese vestimentare, însă de data asta au atras atenția cu un accesoriu care le face să arate extrem de fierbinte, colacul gonflabil fiind cel mai sexi accesoriu al verii.

Vedetele fac furori când se pozează la piscină cu noul accesoriu

Mai multe vedete și influencerițe de peste hotare s-au fotografiat în această vară cu un accesoriu de-a dreptul fierbinte. Printre cei care au decis să facă o poză cu un colac gonflabil în formă de flamingo se numără Justin Bieber, Kourtney Kardashian, dar și Kendall Jenner.

Accesoriul fierbinte al acestei veri le scoate în evidență vedetelor cele mai frumoase părți ale corpului, în special formele apetisante și superbele trăsături ale feței.

Kendall Jenner s-a lăsat fotografiată pe o saltea gonflabil în formă de flamingo imens, care a făcut-o să stea într-o ipostază extrem de ispititoare. Vedeta a îmbrăcat un costum de baie din două piese, dar a apelat și la o pălărie pentru a sta cât mai departe de razele soarelui, însă i-a completat perfect ținuta.

Citește și: Săptămâna fierbinte pe Instagram. Care sunt cele mai hot poze publicate de vedete

Tânăra a făcut furori cu trupul său, iar accesoriul fierbinte al verii i-a pus într-o lumină bună atuurile fizice.

Se pare că și Justin Bieber a spus "da" provocării colacului gonflabil. Artistul s-a lăsat fotografiat în timp ce stătea pe un asemenea accesoriu.

Kourtney Kardashian este cea care s-a lăsat fotografiată pe un astfel de accesoriu alături de micuța ei. Salteaua gonflabil în formă de flamingo fiind una dintre preferatele micuței, lucru evident din fotografie.

Superba brunetă a atras toate atenția publicului cu un costum de baie dintr-o singură piesă, care i-a scos în evidență trupul perfect. Un lucru este evident, vedeta se mândrește cu cele mai frumoase forme și nu ezită să le pună într-o lumină bună de câte ori are ocazia.

De asemenea, Dua Lipa s-a lăsat fotografiață cu un colac gonflabil în formă de flamingo, însă nu la piscină. Vedeta a fost surprinsă în timp ce stă pe un astfel de accesoriu, dar acesta se află pe iarbă.

Citește și: Kylie Jenner și Kourtney Kardashian, ultima modă la costume de baie. Cum arată bikini-ul care lasă jumătate de bust la vedere

Ținuta sa extrem de sexi nu a putut fi trecută cu vederea. Tânăra a îmbrăcat un top minuscul, care îi pune în evidență bustul generos.

Ultimele știri