Antena Căutare

Care este starea de sănătate a lui Florin Salam. Declarațiile nebănuite pe care fiica lui, Betty, le-a făcut recent

Florin Salam a trecut printr-o perioadă mai grea în ultima vreme, iar oboseala și-a spus cuvântul. Betty, fiica acestuia, a făcut o serie de declarații cu privire la starea sa de sănătate.

Care este starea de sănătate a lui Florin Salam. Declarațiile nebănuite pe care fiica lui, Betty, le-a făcut recent
Care este starea de sănătate a lui Florin Salam. Declarațiile nebănuite pe care fiica lui, Betty, le-a făcut recent | Instagram

Iată că, Betty, fiica lui Florin Salam, a venit cu vești bune cu privire la tatăl său. După o perioadă mai lungă de timp, în care nu a onorat evenimente și nici nu a mai fost prezent în media sau în industria muzicală, cântărețul s-ar simți mult mai bine.

Florin Salam se simte mult mai bine. Declarațiile fiicei sale, Betty

Betty a explicat care a fost motivul pentru care tatăl ei a fost nevoit să stea o perioadă retras de lumea mondenă și nu a acceptat concerte. Acesta s-a simțit foarte epuizat și a avut nevoie de o perioadă în care să-și odihnească atât corpul, cât și vocea.

Citește și: Prima apariție a lui Florin Salam, după ce s-a spus că ar avea probleme de sănătate. Fiica sa a postat imaginea

Articolul continuă după reclamă

Cântărețul nu a mai fost prezent la niciun eveniment, iar fanii s-au întrebat dacă se simte bine. Fiica acestuia a explicat faptul că, în prezent, nu mai există niciun motiv de îngrijorare, fiindcă tatăl ei se simte mult mai bine și deja s-ar fi întors în studio să înregistreze melodii.

„Tata e foarte bine acum! Spuneți asta tuturor, am cel mai grozav tată din lume și sunt bucuroasă să vă spun că a trecut peste lucruile mai sensibile. Tata muncește de foarte mult timp, aproape non-stop. Așa că pur și simplu a avut nevoie de o pauză ceva mai lungă. Nu știu cât de lungă a fost, fiindcă tata a decis când, cât și unde s-a odihnit. Sigur că a fost și o pauză vocală, fiindcă avea nevoie și de așa ceva, nu doar de odihna trupului. Plus că s-au adăugat și alte momente din viața sa, care pot apărea în viața oricui.

Cine nu a resimțit în ultima vreme nevoia de a se odihni? Sau un anume grad de saturare, chiar, și a decis că e mai bine pentru el să întrerupă, pentru o vreme, ceea ce obișnuia sau ce era obișnuit să facă aproape zilnic? Asta s-a întâmplat și în cazul tatălui meu! Însă totul e bine, de o bună perioadă de vreme!”, a declarat ea pentru playtech.ro.

Citește și: Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale

De la ce vine numele "Salam" al lui Florin Salam

Manelistul este ascultat peste tot în lume, iar muzica sa răsună în boxe ore în șir și este pe buzele tuturor. Mulți l-au numit “Regele Manelelor” și și-au tatuat chipul său pe brațe sau pe piept, însă puțini au fost cei care știau de ce Florin Salam poartă numele Salam.

În anul 2002, Florin Salam era Florin Fermecătorul, abia intra în muzică și deja se anunța că urma să fie un fenomen al manelelor. În prezent, abia se mai poate ocupa de viața personală de cât de ocupat este cu petrecerile și cântările.

Manelistul a fost pasionat de muzică încă de mic, iar cu ajutorul impresarului Dan Bursuc, acesta s-a lansat în manele în anul 2002 cu piesa “ Ce gagică șmecherită”, care a avut un real succes. Era clar că nu se lansa în manele cu numele său real, Florin Stoian, pentru că nu era la modă și nici nu părea nume de scenă. Mai mult, toți maneliștii aveau nume distinctive.

De-a lungul timpului mulți și-au pus întrebarea de ce numele său este “Salam” și nu “Stoian” și, totuși, de ce a renunțat la “Fermecătorul”. Pentru toate, acum, există o explicație. Astfel, au găsit cuvântul arăbesc shalom și s-au inspirat de aici. Shalom înseamnă în limba arabă pace, armonie, întregire și prosperitate. De aici, au găsit echivalentul românesc și a ieșit numele Florin Salam.

Cine este și din ce îți câștigă soția lui Ștefan Hrușcă banii. El e cunoscut pentru colinde, dar ea este o prezenta disc... Irinel Columbeanu și-a lansat prima carte și fostele partenere i-au fost alături. Ce i-a transmis Monica Gabor tatălui f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x