Jennifer Lopez le arată tuturor doamnelor și domnișoarelor cele 2 exerciții pe care le face pentru a scăpa de celulită

 
+2 click pentru
galerie

Care sunt cele 2 exerciții fizice pe care Jennifer Lopez le face pentru a arăta senzațional! Dezvăluiri în premieră pentru fani

Jennifer Lopez s-a arătat întotdeauna încântată de corpul său suplu și curbat și de pielea sa strălucitoare care a atras milioane de priviri admirative!

Ce face Jennifer Lopez pentru a avea un look fermecător și un corp de invidiat
Deși frumusețea ei ascunde cu siguranță moșteniri genetice, Jennifer Lopez a avut mereu grijă de corpul său fiind atentă la alimentație și la exercițiile fizice pe care le face.
Pentru că foarte multe persoane au întrebat-o  cum reușește să se menține în formă, Jennifer Lopez le-a explicat tuturor exercițiile pe care antrenoarea sa personalaTracy Anderson a învățat-o să lucreze, pentru a avea fese ferme și picioare fără urmă de celulită.
Printre exercițiile celebre ale antrenoarei Tracy Anderson se regăsesc și aceste două exerciții pe care, cu siguranță veți dori să le încercați chiar de astăzi și să le practicați până veți obține rezultatele dorite! Spor la treabă!

1. Așezare și ridicare

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Twisty Tuesday ➰

A post shared by Tracy Anderson (@tracyandersonmethod) on

2. Ridicare laterală a picioarelor

După cum se poate observa, exercițiile recomandate de Jennifer Lopez sunt simple, dar  în același timp complexe, ceea ce înseamnă că nu este un simplu noroc să arăți bine, ci este nevoie să depui și puțină muncă pentru un corp frumos și o sănătate de fier.

Deși nu toată lumea are moștenirea genetică a frumoasei cântărețe, oricine dorește poate avea un look armonios și sexy.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI