Căutare Live

Carlos Santana va lansa o autobiografie

Chitaristul Carlos Santana va lansa un volum de memorii in 2014. Muzicianul va include in acest volum o serie de intamplari care i-au marcat viata si cariera si va da detalii despre prietenii sai, relateaza The Guardian.

Carlos Santana, laureat al premiilor Grammy, isi va lansa autobiografia in 2014, in doua limbi, engleza si spaniola. Reprezentantii editurii care va publica volumul au declarat ca muzicianul vrea ca prin dezvaluirea povestii vietii sale sa ii ajute pe cei care o citesc sa descopere divinitatea in ei insisi.

Chitaristul in varsta de 65 de ani a promis ca va include in cartea sa si povesti despre prietenii sai Miles Davis, BB King, Eric Clapton si multi altii. De asemenea, va scrie si despre persanele care l-au inspirat de-a lungul timpului.

Carlos Santana s-a nascut in Mexic si s-a mutat in San Francisco in adolescenta. A reusit ca concerteze la Woodstock, iar albumul pe care l-a lansat dupa aceea a fost un succes in SUA. A vandut milioane de albume si a colaborat cu artisti celebri precum John McLaughlin, Alice Coltrane sau Sean Paul.

Foto: hepta.ro

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Mila Kunis, salvata de pompieri. Vezi ce a patit actrita!...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri