Antena Căutare

Același trup de zeiță, o nouă înfățișare! Carmen Brumă, o brunetă cu breton și tunsoare bob

E mamă și femeie de carieră, are un trup de invidiat și nu se sfiește să împărtășească din secretele stilului său de viață. Carmen Brumă, căci despre ea este vorba, a adus pe lume, în urmă cu mai bine de un an, un băiețel frumos și sănătos.

E mamă și femeie de carieră, are un trup de invidiat și nu se sfiește să împărtășească din secretele stilului său de viață. Carmen Brumă, căci despre ea este vorba, a adus pe lume, în urmă cu mai bine de un an, un băiețel frumos și sănătos, pe Vlad.

Carmen Brumă dă clasă mămicilor Vedeta a împărtășit ecretele sale despre un corp perfect: "Nimic nu e imposibil!"

Astăzi, pe lângă "meseria de mămică", vedeta își vede în continuare de carieră și, deși a renunțat pentru moment la televiziune, se împlică în numeroase proiecte.

Carmen Brumă, testând unul dintre look-urile propuse de hair-stilist

Cât despre înfățișare, acum Carmen este o blondă convinsă, iar buclele naturale le înlocuiește adesea cu părul drept. Vedeta a mers recent la un salon de înfrumusețare, acolo unde a testat mai multe look-uri, diverse tunsori și culori de păr. S-a decis, în final, la una, cu părul lung și breton, de dragul vremurilor apuse, spune ea.

Imagini incendiare! CR7, primul eșec de la Irina Șaic încoace! Ea este femeia care l-a refuzat pe Cristiano Ronaldo... Nadia Comăneci, antrenorul de 10 al lui Arnold Schwarzenegger, pentru o zi...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x