Căutare Live

Carmen de la Sălciua îl face praf pe Culită Sterp. Blonda reacționează dur la acuzațiile de infidelitate

Scandalul dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua ia amploare! Artista lansează un atac dur la adresa celui care îi este încă soţ, după ce a fost acuzată de infidelitate! Iar întreg tărăboiul s-ar putea muta, curând, din online.direct în sala de judecată!

Scandalul dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua ia amploare! Artista lansează un atac dur la adresa celui care îi este încă soţ, după ce a fost acuzată de infidelitate!

Iar întreg tărăboiul s-ar putea muta, curând, din online, direct în sala de judecată!

"M-am săturat să tot vorbească de mesajele pe care le-am schimbat cu altcineva. În primul rând, noi, pe atunci, eram deja despărțiți. În al doilea rând, dacă la început am spus că o face din gelozie – deși nu înțeleg de ce ar fi fost gelos, din moment ce noi pusesem deja punct relației dintre noi – acum mi-am dat seama că o face ca să îmi strice mie imaginea. Vrea să profite de numele meu și o face foarte urât. Adică, dacă la început nu voiam să îl dau în judecată, acum vreau să îl târăsc pe la politie si prin tribunale", a declarat Carmen de la Sălciua, pentru o publicație mondenă, citată de spynews.ro.

Florin Piersic, atac fără precedent. Marele actor s-a dezlățuit: „Manipulați în mod ordinar! Nu vă mai săturați să arunc... Fermecătoare și îndrăgostită! Celine Dion a făcut furori la cel mai important eveniment de modă din Paris! Cum s-a afișa...
Ultimele știri