Căutare Live

Carmen de la Sălciua, imaginile tandre în care s-a pozat alături de Marian, noul ei iubit. Cât de bine le stă împreună

Carmen de la Sălciua a publicat mai multe fotografii cu iubitul ei nou, Marian, iar fanii au reacționat imediat.

Carmen de la Sălciua, imaginile tandre în care s-a pozat alături de Marian, noul ei iubit. Cât de bine le stă împreună

Instagram

Carmen de la Sălciua a publicat o serie de fotografii alături de iubitul ei, Marian, cu care are o relație de câteva luni. Deși cei doi au traversat o perioadă mai complicată, dat fiind faptul că iubitul ei se afla în plin proces de divorț, iată că lucrurile s-au liniștit, iar cuplul și-a găsit echilibrul unul în brațele celuilalt.

Carmen de la Sălciua, imaginile emoționante pe care le-a publicat alături de iubitul ei, Marian

Carmen de la Sălciua și Marian formează un cuplu de câteva luni și se bucură de afecțiunea pe care și-o împărtășesc reciproc. Aceștia au publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini de lângă brad, în cele mai romantice ipostaze, iar fanii au ținut să le spună că le stă foarte bine împreună.

Citește și: Carmen de la Sălciua, imaginea emoționantă alături de iubitul ei. Cum arată bărbatul cu care cântăreața formează un cuplu

Cântăreața și-a găsit iubirea, după ce a trecut printr-o perioadă grea după divorțul de Culiță Sterp. Aceasta a dorit să aibă o perioadă în care să stea singură, dar nu a durat pentru totdeauna și și-a găsit alinarea în brațele lui Marian, bărbat cu care acum se simtea cea mai fericită femeie din lume.

„Chiar și fără fundița tot ești cel mai frumos cadou de Crăciun. Vă dorim tuturor fericire și liniște în casele voastre. Sărbători luminate!”, a scris Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare, în dreptul fotografiilor pe care ea le-a publicat pe Instagram.

Vedeta a fost implicată recent într-un scandal, fără voia ei, din cauza actualei soții ale iubitului ei, care a intervenit la Acces Direct pentru a-și spune nemulțumirile pe care le-a trăit atunci când a aflat că soțul ei, deși separat de ea, s-a combinat cu atista Carmen de la Sălciua.

Citește și: Carmen de la Sălciua, imaginea cu care și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare. Cât de bine arată cântăreața

Cântăreața a făcut lumină în acest subiect și a explicat faptul că la momentul în care ea și actualul ei iubit au început o relație, bărbatul era separat de soția sa, ba chiar acesta și intentase divorțul de ea.

Carmen de la Sălciua are un iubit nou. Ce spune vedeta despre relație

Carmen de la Sălciua a cucerit inimile românilor cu vocea sa cu adevărat puternică. Vedeta a vorbit deschis pentru fanatik.ro, citat de viva.ro , despre noua relație pe care o are cu un bărbat căruia încă nu i-a dezvăluit identitatea.

„Acum bem cafeaua împreună, nu pot să spun chiar cu ce m-a impresionat de față cu el (…) Suntem împreună de o lună deja. Lucrurile merg bine, iar eu sunt fericită. Este o relație serioasă”, a spus Carmen de la Sălciua pentru sursa amintită mai sus.

Artista spune că relația dintre ea și noul ei iubit este una foarte serioasă și acesta ar fi motivul pentru care ea și-a deschis inima și a vorbit pe acest subiect.

„Nu mi-aș fi expus relația dacă nu aș fi fost convinsă că este ceea ce mă face pe mine fericită”, a mai spus Carmen de la Sălciua pentru sursa citată. Iată că experiența trecută, din căsătoria cu Culiță Sterp, i-a adus o teamă și spune că nu se mai gândește sub nicio formă să divorțeze vreodată.

Justin Timberlake și Jessica Biel, fotografii rare cu toți copiii lor. Imaginile care i-au bucurat pe fani... Elwira Petre, fotografie rară cu familia ei din Polonia. Cum arată rudele soției lui Mihai Petre...
Parteneri
Mesaje de Sfânta Maria 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Catine.ro
Ultimele știri
x