Carmen de la Sălciua, într-o pereche de colanți mulați și provocatori. În ce ținută își face artista antrenamentele

Carmen de la Sălciua surprinde de fiecare data cu aparițiile sale incendiare, însă de data aceasta a tăiat toată răsuflarea internauților cu o pereche de colanți mulați și provocatori.

Carmen de la Sălciua a întors imediat toate privirile cu ținuta sa extrem de ispititoare

Instagram

Carmen Maria Racolța, cunoscută sub numele de Carmen de la Sălciua, este o femeie foarte frumoasă și nu ezită să își scoată în evidență trup de zeiță, drept dovadă stau imaginile sale de pe rețelele sociale, unde este foarte activă și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale momente din viața sa. De asemenea, artista își încântă urmăritorii cu cele mai incendiare imagini și cu ipostaze de-a dreptul provocatoare.

Un lucru este evident, cântăreața se mândrește cu cele mai apetisante forme și cu un corp perfect, iar ținutele sale artăgătoare atrag atenția de fiecare dată. Acesta și-a obișnuit publicul cu stilul său vestimentar, dar și cu modul în care se lasă fotografiată.

Citește și: Carmen de la Sălciua, cu bustul acoperit doar de un buchet de lalele. Detaliul pe care l-au observat oamenii din mediul online

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că focoasa brunetă lucrează din greu pentru a-și menține formele, însă foarte puțini au văzut până acum în ce ținute sexy își desfășoară antrenamentele de zi cu zi.

Cum arată Carmen de la Sălciua într-o pereche de colanți mulați

Recent, cântăreața a eliminat orice curiozitate a prietenilor virtuali și s-a fotografiat în una dintre ținutele sale de antrenament. Carmen de la Sălciua a întors imediat toate privirile cu ținuta sa extrem de ispititoare, care se mulează perfect pe corpul său.

Artista s-a fotografiat în oglina sălii de sport, iar topul său minuscul și perechea de colanți mulați au atras toată atenția. De asemenea, piesele vestimentare i-au scos în evidență atuurile fizice, printre care și posteriorul bombat, bustul generos și silueta de invidiat.

Citește și: Carmen de la Sălciua, imaginea emoționantă cu mama sa. Cum arată cea mai importantă femeie din viața artistei

Look-ul său deosebit și tenul fără strop de machiaj au fost apreciate de către cei care o urmăresc, iar părul său ciufulit îi oferă un strop de mister și senzualitate. Imaginea a strâns rapid mai bine de 17 mii de aprecieri și foarte multe comentarii pozitive, semn că focoasa brunetă este urmărită de foarte multe persoane.

"Un vis nu devine realitate prin magie ...Este nevoie de sudoare, determinare și muncă grea👌🏼", a fost descrierea pe care a atașat-o pozei.

Fanii artistei nu au ezitat niciun moment și i-au comentat imediat la fotografie. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că este superbă și că îi stă bine în orice ținută.

"Ești foarte frumoasă!!❤️❤️ Îți ascult mereu melodiile." sau "Un corp de vis, iar fără mult machiaj ești splendidă!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care arată.

Se pare că frumoasa artistă face furori de fiecare dată cu aspectul său fizic pe rețelele sociale, cât și pe micile ecrane ale telespectatorilor. Carmen de la Sălciua lucrează din greu să își mențină superbele forme ale corpului și nu îi este teamă să spună lucrul ăsta.

Ultimele știri