Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au făcut marele anunț! Nimeni nu se mai aștepta la așa ceva după ce și-au spus vehement "ADIO!"

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au dat vestea mult așteptată chiar înainte de sărbători! Ce se întâmplă în viața lor, după ce s-a aflat de despărțire? Fanii abia așteptau!

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au spus recent din nou „adio”, la scurt timp după ce s-au împăcat. Anunțul a fost făcut de Culiță Sterp, într-un live pe rețelele de socializare. Artistul le-a spus fanilor, printre altele, că suferă din dragoste pentru Carmen.

La doar câteva zile după despărțire, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au anunțat primul concert împreună, după o perioadă grea. Acesta va fi susținut în străinătate, chiar în prima lună a anului.

Cei doi s-au etichetat reciproc la postarea care anunța concertul, dar tot nu și-au dat „follow” pe rețelele de socializare.

La aniversarea lui Culiță Sterp, anul acesta, Carmen a vrut să le arate tuturor că artistul este bărbatul vieții ei.

„Ne-am îngropat dar nu am realizat că noi suntem...Semințe ! Și...Iată-ne, din nou zâmbind! La mulți ani ție: Bărbatului care m-a condus până în fața lui Dumnezeu, omului simplu cu care râdeam la oi pe câmp și unde fericirea era cea mai pură!
Îți doresc să fii un om împlinit cu tot ce înseamnă asta! 😘
Te felicit pentru ambiția și evoluția ta! Știu cum am început de acolo de jos și știu cât a fost de greu! Culege roadele succesului și fii un om fericit!”, i-a transmis artista lui Culiță Sterp
, la acea vreme.

Recomandari